The perfect guide to the casino

WOW: Laudrup-datter smider 20 kilo – Se den vilde forvandling her

Rebecca Laudrup er gået fra overvægtig til en flot, slank pige.

Michael Laudrups 23-årige datter Rebecca Laudrup har været på en slankekur over de seneste fire år, og resultatet er storslået.

Læs også: Avis: Aubameyang skuffer stort – skifter til denne klub

Hun bekræfter på Instagram, at hun har tabt sig hele 20 kilo, og hun dokumenterer samtidig det vilde vægttab med et transformationsbillede.

Læs også: Var han fuld? Derfor kom Guardiola for sent til pressemødet

*Lang tekst i sigte* ????????????‍♀️ 4 uger er nu gået, og jeg er halvvejs med min MK bootcamp! ????????????Okay, billedet til venstre er ikke fra fire uger siden, men derimod fire år siden. Siden dengang har jeg tabt mig lidt over 20 kg, og siden jeg mødte verdens bedste @sidselgodsk (jeg ved ikke hvad jeg skal gøre uden hende, når jeg smutter til Hong Kong), har jeg tabt mig omkring syv kilo, fået muskler, og løfter nu tunge vægte ????????????????‍♀️????????‍♀️ De sidste kilo har bare været svære at få væk, og da min veninde @camillamanniche spurgte mig, om jeg ikke ville på bootcamp, tænkte jeg først "åh nej, det bliver sikkert ikke godt". Men jeg tog grueligt fejl, og har nu fundet ud af, at med @annemini som coach, kunne det jo kun blive en succes! 4 kg og 16 cm er forsvundet fra min krop, og jeg er snart ved mit drømmemål – altså det mål jeg drømte om for fire år siden, men som jeg nok aldrig helt troede på! Så ja, i dag kaster jeg hænderne op, som om jeg var på klub (men uden alkoholen selvfølgelig, for jeg er blevet kedelig) #HåberAtDetGiverMotivation #hvisjegkankanduogså #SådanJohan ????????‍♀️????????????????????????????

Et opslag delt af Rebecca Retz Laudrup (@rebeccalaudrup10) den

Suverænt gået, frk. Laudrup.

Så I det? Dolberg og damen til Superliga-bold

Læs også: FCK har lige hentet Lüftner: Nu kan de være tæt på ny forsvarsspiller

OVERSIGT

Scroll to Top