The perfect guide to the casino

Fetterlein droppede sin klient i ‘Min Fede Træner’ – der er dog ét løfte, han SKAL holde

‘Min Fede Træner’ på TV3 har fået voldsom meget kritik, og en af programmets mest fremtrædne personer Frederik Fetterlein måtte i seneste afsnit trække stikket. Det ærgrer hans klient Andreas, der dog holder ex-tennisstjernen op på et andet løfte.

Frederik Fetterlein var helt klar til ‘Min Fede Træner’, hvor han skulle tage hele 20 kilo på og sammen tabe sig med den overvægtige Andreas, der er 21 år.

Han har dog måtte trække stikket, fordi han ikke kunne tage de ønskede kilo på, og det betyder, at 21-årige Andreas ikke længere er med i programmet.

Se også: Danmarks dejligste? Se hotte Stephania Potalivo i bikini

– Selvom jeg ikke er med i hele projektet, har den smule, jeg var med, helt sikkert motiveret mig til en sund livsstil. Så jeg skal nok tabe mig, det kommer bare til at tage længere tid, nu når det er på egen hånd, siger han til realityportalen.dk.

Frederik Fetterlein lovede ham dog en bytur i starten af forløbet, hvor han ville hjælpe den usikre Andreas med at score damer. Og den bytur vil han ud på.

Se også: Vildt billede: Sådan ser Lille Per ud i dag – er 65 år

– Jeg holder ham op på den bytur! Jeg sagde til ham, at når han ikke kunne overholde de tyve kilo, så må han overholde løftet om den bytur, griner Andreas.

Andreas har fortalt, at han nu træner to gange om ugen.

Se også: 31-årig Paradise Hotel-vært træner voldsomt hårdt – Se hendes vilde bagdel her

Se også: Engang deltog hun i ‘Paradise Hotel’ – nu fremviser hun six-pack og monsterstore arme

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top