Brøndby flænsede AGF med 7-0 på udebane

Brøndby ydmygede i den grad AGF på aarhusianernes egen hjemmebane.

AGF tog her til eftermiddag imod rivalerne fra Brøndby IF, og det blev en kamp, der sent går i glemmebogen. Efter et kvarters spil svigtede Jamaldin Khodzhaniyazov totalt med en clearing, og da han ville gøre skaden god igen, kom han til at nedlægge Teemu Pukki, hvilket resulterede i et rødt kort.

Brøndby udnyttede overtaget ni minutter senere, da Steffen Rasmussen droppede og gav en retur til Kamil Wilczek, der fra hvad der umiddelbart lignede en offsideposition bragte de blågule i front. Kort før pausen gik det så for alvor galt for hjemmeholdet, da Nicklas Backmann lavede selvmål, mens Andrew Hjulsager og Hany Mukhtar satte trumf på med to fremragende scoringer.

AGF fik en mareridtsstart på anden halvleg, da dommeren fejlagtigt gav Kamil Wilczek et straffespark efter et minuts spilletid. Brandvarme Teemu Pukki svigtede ikke, selvom han to gange i kampen havde ramt træværket, og så var Brøndby foran med 5-0. Det stoppede dog ikke der for Brøndby, for Andrew Hjulsager scorede sit andet – og tredje mål – og så var Brøndby foran med 7-0 med tyve minutter igen.

I kampens sidste minutter kom der også tilbud til Brøndby, men de nøjedes med de syv scoringer, hvilket sender dem på førstepladsen.

Download footy.dk’s app, så du altid får de bedste nyheder på mobilen – Find FOOTY LIVE her.

Footy.dk søger skribenter! Er det noget for dig eller en du kender?

Mest læste på footy.dk

1.Evra driller Pogba på Instagram: Se United-stjernens skab i Juves omklædningsrum
2.Tyrkisk præsident: Vi henter disse to Superliga-stjerner
3.Forvirrende billede: Er Sterling voldsomt hakket, eller er han tyk?
4.Guardiola: Derfor smed jeg Hart på bænken