23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Breaking: 28-årig anholdt for Dortmund-eksplosion

(FILES) This file photo taken on April 08, 2017 shows Dortmund's Spanish defender Marc Bartra during the German first division Bundesliga football match FC Bayern Munich v BVB Borussia Dortmund in Munich, southern Germany. Dortmund player Marc Bartra injured in Borussia Dortmund'S team bus explosion on April 1, 2017 prior to the Champions League game against Monaco. / AFP PHOTO / Christof STACHE / RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050

Det tyske politi har nu anholdt en mand for angrebet på Dortmunds spillerbus.

Læs også: Dolberg og Emre Mor nomineret til Golden Boy med TO(!) Superliga-spillere

Læs også: Se billederne: Courtois’ nye flirt fra årgang 1998 er helt vild med belgierens hund, som hun passer

Borussia Dortmund blev i sidste uge udsat for et ubehageligt og frygteligt angreb på spillerbussen kort før den vigtige Champions League-kamp mod AS Monaco. En eksplosion var tæt på at skabe den ultimative tragedie, men heldigvis gik det ‘kun’ ud over den spanske forsvarsspiller Marc Bartra – rent fysisk i hvert fald. Nu kan det tyske politi så meddele i en pressemeddelelse, at de har anholdt en 28-årig i Baden-Württemberg og sigtet ham for angrebet.

Læs også: Dette sker der, hvis du får fem røde kort i en FIFA-kamp

Læs også: Iskold Dortmund-træner: Hold din kæft, Emre Mor

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.