23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Vilde kampe: Manchester United er i semifinalen efter overtidsdrama – Ajax’ 10 mand skabte sensationen

Manchester United's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (C) celebrates with teammates after scoring a goal during the UEFA Europa League round of 16 football match between Rostov and Manchester United at Olimp-2 Arena in Rostov-on-Don on March 9, 2017. / AFP PHOTO / Alexander NEMENOV

Manchester United er videre i Europa League efter et drama i forlænget spilletid.

Jose Mourinhos tropper var storfavoritter til dagens opgør, men det holdt hårdt for United, som lagde godt fra start og kom foran på et mål af Mhkitaryan. Gæsterne fra Anderlecht svarede dog igen og udlignede til 1-1, hvilket også blev kampens slutresultat i ordinær tid. Derfor måtte kampen i forlænget spilletid og her viste hjemmeholdet klassen og vandt 2-1.

Læs også: Billede: Disse to Barcelona-stjerner fløj til Dortmund for at besøge Marc Bartra efter eksplosion

Læs også: Tidligere Superliga-stjerne fejrede påsken i byen med Klæstrup: Havde voldsomt guldur på

I Tyskland tog Schalke imod Ajax, der havde vundet første kamp 2-0 hjemme. Hjemmeholdet lagde bedst fra start og kom i anden halvleg foran 2-0. Stillingen holdt tiden ud, og derfor skulle der også her forlænget spilletid i brug. Inden da var Ajax dog blev reduceret til 10 mand. Dolberg og co. kom yderligere bagud i den forlængede spilletid, og dermed så kampen ud til at være afgjort. Den hollandske storklub ville det dog anderledes. I de sidste 10 minutter scorede de hele to gange, og dermed er de også på dramatisk vis videre i turneringen.

Læs også: Danskerklub har lige kvalificeret sig til Champions League – nu kan de blive nægtet deltagelse

Læs også: Arsenal går amok: Vil tilbyde Real Madrid-stjerne 428.000 kroner – om dagen

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.