23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Afviste Chelsea og Juventus: Nu skifter Bundesliga-stjerne gratis til Arsenal

Arsenal's English midfielder Theo Walcott (C) celebrates scoring his team's second goal with Arsenal's Spanish defender Hector Bellerin (L) and Arsenal's Spanish midfielder Santi Cazorla during the UEFA Champions League Group A football match between Arsenal and Ludogorets Razgrad at The Emirates Stadium in London on October 19, 2016. / AFP PHOTO / BEN STANSALL

For Arsenal venter der et afgørende transfervindue til sommer, hvor holdet kan miste store stjerner.

Alexis Sanchez og Mesut Özil bliver konstant rygtet væk fra London-klubben. Nu går der dog et rygte den anden vej. Goal skriver i dag, at Schalke 04-spilleren Sead Kolasinac er på vej til Premier League. Den eftertragtede offensive back har eftersigende tidligere haft tilbud fra storklubber som Chelsea og Juventus, som han dog har afvist.

Læs også: Billede: Disse to Barcelona-stjerner fløj til Dortmund for at besøge Marc Bartra efter eksplosion

Læs også: Tidligere Superliga-stjerne fejrede påsken i byen med Klæstrup: Havde voldsomt guldur på

Den 23-årige Bundesliga-profil har været et emne i Arsenal igennem længere tid, men nu skulle den være god nok. Ifølge Goal har spilleren besøgt klubben i forbindelse med et sponsorarrangement, hvor han også gennemgik lægetjekket. Kolasinac har kontraktudløb med Schalke 04, og derfor vil handlen blive gratis for Arsenal, hvis den stærke back som forventet snart bliver præsenteret som ny Arsenal-mand.

Læs også: Danskerklub har lige kvalificeret sig til Champions League – nu kan de blive nægtet deltagelse

Læs også: Arsenal går amok: Vil tilbyde Real Madrid-stjerne 428.000 kroner – om dagen

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.