23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Dagens double: Leicester og Bayern taber ikke

leicester-city-v-manchester-city-premier-league

I aften er der returopgør i Champions League. Leicester tager mod Atletico Madrid og Real Madrid tager mod Bayern München. Her er der flere faktorer der indikerer at Leicester og Bayern München ikke taber i aften.

Det er blevet tirsdag og det er lig med Champions League. Efter en smal sejr til Atletico Madrid på 1-0 på hjemmebane mod Leicester, mens Real Madrid overraskede og slog Bayern München i München. I aften tror vi på at de to tabene hold fra de to første opgør ikke taber.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Leicester er blevet et helt forvandlet hold, efter deres gamle manager Claudio Ranieri blev fyret. I deres seneste fem hjemmebanekampe i alle turneringer er det blevet til en sejr i alle fem kampe. Her er der blandt andet tale om en 3-1 sejr over Liverpool og en imponerende 2-0 sejr over Sevilla. I Champions League sammenhæng har holdet vundet alle sine fire hjemmebanekampe i turneringen, hvor man her har mødt Club Brügge, FC København, Porto og Sevilla. I de fire sejre har Leicester scoret seks mål og blot lukket et enkelt mål ind. Deres højre wing Riyad Mahrez spiller også ofte kanon godt i Champions League kampe, hvor det her er blevet til hele fire mål i otte optrædener. Atletico Madrid er et hold der er gode til at stille sig defensivt og får lukket af bag i. Da de sagtens kan klare sig med et uafgjort resultat i aften tror vi ikke at de vil storme frem på banen og jagte scoringen.

I det andet opgør skuffede Bayern München fælt, da de tabte med 1-2 på hjemmebane mod Real Madrid. Javi Martinez fik en mindre hjerneblødning i starten af anden halvleg, hvilket resulterede i et rødt kort og Real Madrid dominans resten af kampen. Opstillingerne hos de to hold ser også noget anderledes ud i aften. Tyskerne forventes at have deres stjerneangriber tilbage, nemlig Robert Lewandowski. I det første opgør var han ude med en skade og Thomas Müller virkede mere eller mindre forvirret og konfus oppe i angrebet. Real Madrid er uden deres stjernespiller, Gareth Bale, og han vil blive savnet. Det forventes at hjemmeholdet får en del omstillinger og her vil de virkelig mangle ham. Foruden ham mangler hjemmeholdet også Pepe og Raphael Varane, hvilket gør at de skal spille med den unge Nacho nede bag i. Vi tror at rokeringerne på holdet samt at Bayern München er tvunget til at spille offensivt fodbold vil give et uafgjort resultat eller sejr til Bayern München.

Tip: 1X i Leicester og X2 i Real
Odds: 1,95 og 1,60
Samlet Odds: 3,12
Bookmaker: Betfair

Begge kampe spilles kl. 20.45 og kan henholdsvis ses på TV3+ og TV3 Sport 1.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.