23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Blog: Helt til rotterne med Brøndby

rotter

Brøndby-fans kastede døde rotter efter FC København-spillerne under dagens derby, og det har fået Torben Aakjær til at reagere.

Bemærk, at dette blogindlæg dækker over Torben Aakjærs personlige holdning.

Det er efterhånden en hel del år siden, at Brøndby har vundet noget af betydning, og til trods for at have opfostret store spillere som brødrene Laudrup, Daniel Agger og Thomas Kahlenberg m.fl., er den førhen så stolte klub på den Københavnske Vestegn, efterhånden mere kendt for “Oscar gate”, den sørgelige håndtering af klublegenden Per Bjerregaard, samt ikke mindst for den tilbageværende ballade, som dele af klubbens fans forårsager efter nederlag, ikke mindst når disse nederlag er til den alt over skyggende hadeklub, FC København.

Her til aften, fandt netop et opgør sted mellem Brøndby og FC København, og med 23000 tilskuere på lægterne, var der efter sigende lagt op til en fornøjelig forestilling, men da hjemmeholdet tabte 0-1 på det mål som Benjamin Verbic scorede efter 65 minutter, sluttede dagen knapt så spændende som de efterhånden hårdt prøvede Brøndby fans havde håbet på.

Undervejs i kampen blev der kastet døde rotter på banen, en unode man ikke har set før. Bevares man har rundt omkring på Europas stadions set alt lige fra knallerter, WC kummer og grisehoveder blive kylet ind på grønsværen, og ofte, både i og uden for Danmark, må modstandernes hjørnesparks skytter, finde sig i at få kastet alt lige fra golfbolde, lightere, mønter og halvfyldte ølkrus i nakken, men dagens oplevelse med rotte kastningen, gudskelov døde af slagsen, er vist ikke set før, og er helt sikkert et stunt Brøndby vil blive kendt for, også uden for landets grænser.

Undertegnede befinder sig således knap 2000 kilometer fra åstedet, men selv hernede i Italien, er rotte kastningen noget der tales om, så selvom de sædvanlige tosser efter kampen, ikke længere kastede med rotter, men derimod med brosten mod politi og modstander fans, så er det helt bestemt rotterne som vil blive husket.

Sørgeligt, ærgeligt men måske meget sigende at tosser gør den slags ting, og helt sikkert synd for de fans af Brøndby, som selvsagt ikke engang overvejer at foretage sig den slags latterligheder.

Fodbolden i Danmark er tæt på lavmålet af niveau, men udenfor banen kan stakler endnu underholde sig selv, men ikke andre.

Trist!

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.