23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Bet med Betfair: Målfattig New firm

Superligaen FCK vs Brøndby søndag d. 19. februar 2017 i Parken- - FCK's Andreas Cornelius (tv) i nærkamp med Brøndbys Benedikt Röcker (th). (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2017)

I dag spilles det største opgør i dansk fodbold, når Brøndby IF og FCK tørner sammen i Alka Superligaen. På usædvanlig vis går vi hos Footy i dag mod statistikkerne og tror på at det bliver en målfattig affære på Brøndby Stadion, da Derby-kampe ofte lever deres eget liv.

FC København skal til den anden ende af byen, når de i aften skal spille på Brøndby Stadion. En utrolig vigtig kamp for begge mandskaber, da det kan være Brøndby IF’s chance for at komme tættere på FC København i tabellen, mens FC København kan tage et stort skridt mod mesterskabet. Kampen i aften er utrolig vigtig for begge hold og en såkaldt “seks points kamp”, da det er lige så vigtigt at tage point fra modstanderne, som det er selv at få pointene.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Hjemmeholdet, Brøndby IF, har i Alka Superligaen ofte spillet til over 2,5 mål og er næsten altid involveret i en målrig affære. Det er en lidt anden historie for gæsterne hos FC København. De har i deres seneste 10 udebanekampe i alle turneringer spillet fem kampe til under 2,5 mål, og har ofte målfattige kampe. I deres seneste seks udebanekampe har de dag også spillet hele fire kampe til under 2,5 mål. Vi tror at Brøndby IF vil storme frem i dag og spille aggressivt fodbold, da det er livsvigtigt for deres titel håb, at FC København taber i aften. Dog er det vigtigt for FC København at Brøndby IF ikke vinder i aften og kan sagtens klare sig med et uafgjort resultat, da det vil betyde at de stadig har 10 point ned til Brøndby IF. Derfor tror vi at FC København er meget mere defensivt orienteret og vil holde Brøndby IF tilbage gennem kampen.

Selvom holdene ofte spiller til over 2,5 mål lever derby-kampe deres eget liv. I deres seneste otte indenbyrdes opgør, både i Telia Parken og på Brøndby Stadion, er kampene endt med under 2,5 mål. Ikke siden marts 2015 har der været mere end 2,5 mål i deres kampe, og vi tror at i aften er ingen undtagelse.

Tip: Under 2,5 mål
Odds: 1,75
Bookmaker: Betfair

Kampen spilles kl. 16.00 og kan ses på TV3+.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.