23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Bet med Betfair: Chelsea får point i Manchester

Chelsea's Spanish defender Cesar Azpilicueta (R) jumps in to join the celebration after Chelsea's Brazilian-born Spanish striker Diego Costa scored their third goal during the English Premier League football match between Chelsea and Swansea at Stamford Bridge in London on February 25, 2017. / AFP PHOTO / Adrian DENNIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. /

I aften spilles der et brag af et opgør i England, når Manchester United tager mod Chelsea på Old Trafford. En kamp der er fyldt med verdensstjerner, dog tror vi hos Footy på at Englands førsteplads bliver for stor en mundfuld for de røde djævle.

Weekendens sidste Premier League kamp byder på underholdning af højeste kaliber. To af landets største klubber tørner sammen i Manchester, hvor hjemmeholdet jagter deres vej til europæisk fodbold i næste sæson, mens gæsterne skal se om de kan rykke sig nærmere på mesterskabet.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Manchester United ligger foreløbigt på en sjetteplads i ligaen, med 57 point i 30 kampe. Det er dog værd at bide mærke i at holdet kun er det 11. bedste hjemmebanehold i ligaen. Her er det kun blevet til seks sejre, ét enkelt nederlag og hele ni uafgjorte resultater i de 16 hjemmebanekampe indtil videre i ligaen. I deres seneste fem hjemmebanekampe er det da også kun blevet til én enkelt sejr og hele fire uafgjorte resultater. Hvis man var en vovehals ville et anbefalet risikobet i dag klart være uafgjort i kampen til odds 3.20. Siden den 18. september 2011 har Manchester United ikke slået Chelsea på eget græs. Her er det blevet til fire uafgjorte resultater og én enkelt Chelsea-sejr.

Gæsterne fra London, Chelsea, har en fremragende sæson i ligaen. De spiller fantastisk og har kurs mod mesterskabet. Siden den 4. januar har de ikke tabt på udebane, hvor det siden er blevet til fem sejre og to uafgjorte resultater. De er desuden også det bedste udebanehold i ligaen, hvor de samlet set har vundet 11 kampe, stået tre kampe uafgjort og bare tabt to kampe på udebane.

Et tvivlsomt hjemmebanehold møder i aften et forrygende udebanehold og vi tror bestemt på at Chelsea i aften får point i Manchester.

Tip: X2
Odds: 1,44
Bookmaker: Betfair

Kampen spilles kl. 17.00 og kan ses på TV3 Sport 2.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.