23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Bet med Betfair: Ajax-sejr

Ajax Amsterdam's forward Kasper Dolberg (2nd L) celebrates with his teammates after scoring on a penalty kick during the UEFA Europa League Round of 16, second leg football match Ajax Amsterdam vs FC Copenhagen on March 16, 2017 in Amsterdam. / AFP PHOTO / JOHN THYS

Efter to vilde dage med Champions League står denne torsdag aften på Europa League. I denne turnering er man også nået til kvartfinalerne. Oddset på Ajax er utrolig højt, de spiller meget godt på hjemmebane, mens Schalke 04 ofte kommer i vanskeligheder, når de ikke spiller på eget græs.

Efter store overraskelser i de to sidste dage i Champions League er det i aften Europa Leagues tur til at give os top underholdning i aften. Fire kampe spilles, hvor vi hos Footy har fundet et odds vi finder meget attraktivt til kampen mellem Ajax og Schalke 04.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Ajax spiller første kamp af de to opgør på hjemmebane. På Amsterdam ArenA er de utrolig stærke og det viser statistikkerne også. I de sidste 20 kampe i alle turneringer på hjemmebane har holdet vundet hele 18 af dem, stået én enkelt kamp uafgjort og bare tabt én kamp. Helt imponerende statistikker af det hollandske hold. Det ene nederlag var i en venskabsturnering, så af de sidste 20 kampe har holdet ikke tabt i en turnering af betydning. Vi skal helt tilbage til midten af august sidste år, før at Ajax tabte på eget græs. Det var mod Willem II i den hollandske liga. I Europa League har de indtil videre spillet fem kampe, hvor at alle fem kampe er blevet til en sejr. De har indtil videre mødt St. Liege, Celta Vigo, Panathinaikos, Legia og FC København i turneringen.

Deres gæster fra Tyskland, Schalke 04 har været meget tvivlsomme på udebane. I de seneste 20 udebanekampe i alle turneringer er det bare blevet til seks sejre, fem uafgjorte resultater og hele 11 nederlag. I deres seneste to udebanekampe har de tabt med 0-3 til Werder Bremen og 3-1 til Hannover, som kun spiller i den næstbedste række i Tyskland. Generelt er holdet ikke særlig overbevisende på udebane, og vi tror at de igen fejler i aften.

Ajax er vildt gode på hjemmebane og møder Schalke 04 som er et meget tvivlsomt udebanehold. Derfor tror vi i aften på en hjemmebanesejr til et meget attraktivt odds.

Tip: 1
Odds: 2,45
Bookmaker: Betfair

Kampen spilles kl. 21.05 og kan ses på Canal 9.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.