23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Match preview: Bayern München-Real Madrid

ronaldo-and-zidane

Real Madrid forsøger at blive den første klub, der forsvarer Champions League-titlen, men først skal Bayern besejres

Champions League blev indført tilbage i 1992, men det er aldrig lykkedes for en klub at forsvare sin titel året efter. Real Madrid går efter at blive de første.

Zinedine Zidane førte i sidste sæson storklubben til sin 11. titel, hvis man inkluderer tiden med Europa Cup’en for Mesterhold, der gik forud for CL.

Lidt af en bedrift, når man tænker på, at Zidane ikke havde meget erfaring som toptræner, da han overtog tøjlerne midt i sæsonen efter fyringen Rafael Benítez.

For at komme videre fra dette års kvartfinaler skal Zidane forsøge at overgå sin lærermester Carlo Ancelotti, der nu står i spidsen for Bayern München.

Zidane fungerede som assistent under Ancelotti, der i 2014 førte Real Madrid til den famøse, og længe ventede, 10. titel – populært kaldet La Decima.

De to seneste CL-trofæer blev vundet efter dramatiske finaler mod lokalrivalen Atlético, og historien kan som sådan godt gentage sig endnu en gang.

Samtidig med Real Madrids besøg i München i aften, tager Atlético nemlig i mod turneringens helt store overraskelse i form af de engelske mestre fra Leicester.

Der er også tale om et gensyn for tyskernes midtbanespiller Xabi Alonso, der forlod netop Real Madrid efter La Decima-triumfen for tre år siden.

Alonso stopper, ligesom holdkammeraten Philipp Lahm, sin flotte karriere efter denne sæson, og vil elske at slutte af med endnu et CL-trofæ.

Den baskiske midtbanespiller har vundet turneringen med Liverpool i 2005, og som nævnt med Real Madrid i 2014, men endnu ikke med Bayern.

Tyskerne vandt senest turneringen i 2013, men fejlede i tre forsøg under Pep Guardiola. Der hviler derfor nu et tungt ansvar på Ancelotti.

Italieneren har ført AC Milan til to CL-triumfer, og kan blive den første træner nogensinde, der vinder turneringen med tre forskellige klubber.

Hvis det skal lykkes, vil det være en stor fordel at få Manuel Neuer klar til i aften. Stjernekeeperen er gået glip af de seneste ligakampe inklusiv weekendens 4-1-sejr over Dortmund.

Mulige start 11’ere

Bayern: Neuer – Lahm, Boateng, Hummels, Alaba – Alonso, Vidal, Robben, Thiago, Ribéry – Lewandowski

Real: Navas – Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo – Kroos, Casemiro, Modric – Bale, Benzema, Ronaldo

Kampen starter kl. 20.45, og vises på TV3+ (optakt fra kl. 20)

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.