23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Match preview: Juventus-FC Barcelona

TOPSHOT - Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates their victory at the end of the UEFA Champions League round of 16 second leg football match FC Barcelona vs Paris Saint-Germain FC at the Camp Nou stadium in Barcelona on March 8, 2017. / AFP PHOTO / LLUIS GENE

Barcelona fortsætter i aften sin fantastiske færd i Champions League. Denne gang skal catalanerne forbi det italienske tophold Juventus

Den seneste udekamp i Champions League huskes næppe med glæde i Barca-lejren. De normalt så suveræne spanske mestre blev nemlig kørt over med 4-0 i Paris.

Ydmygelsen blev dog vasket væk i returkampen, der bød på et af historiens vildeste comebacks, da Lionel Messi og co. vandt med hele 6-1.

Nu skal Luis Enriques tropper følge op på den gode historie ved at tage det næste skridt til turneringens semifinaler. Men det bliver ikke en let opgave.

Modstanderen er Juventus, som i aften er vært for den første af to kvartfinaler mellem de to finalister fra 2015-udgaven af Champions League.

Barcelona kunne løfte trofæet med de store ører efter en forrygende anden halvleg, der sikrede sejren på 3-1 over Gianluigi Buffon og co.

Champions League er i denne sæson endnu vigtigere end normalt for Barca, der har oplevet op til flere rutsjeturer i den hjemlige La Liga.

Den utrolige 6-1-sejr over Paris Saint-Germain blev for eksempel efterfulgt af et skuffende nederlag på 2-1 hos bundholdet Deportivo La Coruña.

Catalanerne fik endnu en chance for selv at kunne sikre titlen, da Real Madrid lørdag eftermiddag smed en føring, og spillede 1-1 med rivalerne fra Atlético.

Men allerede samme aften blev denne mulighed tabt på gulvet. Neymar blev udvist i løbet af 2-0-nederlaget til Málaga, der for anden gang i sæsonen drillede mestrene.

Derfor må der nu sættes alt ind på Champions League. Juventus ser desuden ud til at køre det italienske mesterskab sikkert i havn, så det er to hold, der går all-in.

Mulige start 11’ere

Juve: Buffon – Alves, Bonucci, Chiellini, Sandro – Khedira, Pjanic – Cuadrado, Dybala, Lemina – Higuaín

Barca: ter Stegen – Sergi, Piqué, Umtiti, Alba – Rakitic, Mascherano, Iniesta – Messi, Suárez, Neymar

Kampen vises kl. 20.45 på TV3+ (optakt fra kl. 19.30)

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.