23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Dagens double: Alle fire hold scorer i aften

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic (3rd L) celebrates a goal with teammates during the Spanish league football match Granada FC vs FC Barcelona at Nuevo Los Carmenes stadium in Granada on April 2, 2017. / AFP PHOTO / JORGE GUERRERO

I aften er der endelig Champions League igen, hvor der er to fantastiske kampe på menuen. Den ene kamp er Juventus der tager mod FC Barcelona i Torino på Juventus Stadium, mens den anden kamp er Dortmund der tager mod Monaco på Signal Iduna Park. Fire hold med fremragende angreb, der gør, at vi tror på nogle målrige kampe i aften.

I aften er der fodbold i verdensklasse, når nogle af europas bedste fodboldhold mødes i kvartfinalerne i Champions League. De fire hold der spiller i aften har helt fantastiske angreb, hvilket gør at vi ikke tror at nogle af de fire hold kan holde buret rent i aften.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

I den ene kamp, i Torino, er det som sagt Juventus der tager mod FC Barcelona. Juventus er utrolig stærke og er klart Italiens bedste fodboldhold. Når de spiller på eget græs er de nærmest uovervindelige, og det viser statistikkerne også. Holdet har vundet deres seneste 11 hjemmebanekampe i streg i alle turneringer, og har kun tabt én gang på hjemmebane i de seneste 25 hjemmebanekampe! Foruden deres fremragende statistikker er det kun mislykkedes én enkelt gang i de 25 kampe at score på hjemmebane. Deres modstandere i aften, FC Barcelona, skuffede fælt i weekenden, da man her på udebane tabte 0-2 til Malaga. Man skal dog slet ikke afskrive spanierne på grund af denne ene kamp. De har været utrolig inkonsistente og kan derfor spille drømmefodbold og så falde totalt igennem i andre kampe. I deres seneste 25 kampe i alle turneringer er det blevet til 15 sejre, fire uafgjorte resultater og seks nederlag. I de 25 kampe er det dog kun sket to gange at de ikke har scoret på udebane. Vi tror at de i aften har genvundet formen, nu da det er Champions League, og scorer i Torino. Begge hold scorer i aften når Juventus møder FC Barcelona.

Den anden kamp i aften er også en fantastisk fodboldkamp. I Tyskland tager Dortmund mod Monaco på Signal Iduna Park. Tyskerne er utrolig stærke på hjemmebane og derfor tror vi bestemt på at de scorer i aften. I de seneste 25 hjemmebanekampe har klubben vundet hele 18 af dem, stået fem uafgjorte og bare tabt to kampe. Begge nederlag var helt tilbage i august, så de har ikke tabt på hjemmebane i næsten ni måneder. I de 25 kampe er det også kun tre gange mislykkedes at score på eget græs. De er også et hold hvis filosofi er angrebsfodbold og vi tror bestemt at de kommer på måltavlen i aften. Deres franske modstandere, Monaco, spiller også fantastisk angrebsfodbold. De har i deres seneste 25 udebanekampe kun tabt fire kampe, stået fem uafgjort og vundet resten. I de 25 udebanekampe er det kun mislykkedes to gange at score på udebane. Dette er også et hold der står utroligt offensivt og hellere vinder 4-3 end 1-0. Falcao og co. oppe foran er i topform, og vi tror bestemt på at de også kommer på måltavlen i aften.

I aften spiller fire hold, hvor alle har helt fantastiske statistikker når det gælder at score mål. Derfor tror vi at alle fire hold kommer på tavlen i aften.

Tip: Begge hold scorer i begge kampe
Odds: 1,75 og 1,50
Samlet Odds: 2,63
Bookmaker: Betfair

Begge kampe spilles kl. 20.45 og kan henholdsvis ses på TV3+ og TV3 Sport 1.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.