23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Bet med Betfair: Brøndby-sejr

Alka Superliga 26.02.2017 - Sønderjydske - Brøndby - 1 - 0 ved sønderjydske. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2017)

I aften tager Brøndby IF mod FC Midtjylland i slutspillet i Alka Superligaen. De gule og blå har virkelig vist i denne sæson, at de kan spille meget godt fodbold. Samtidig har gæsterne ofte leverede tvivlsomme resultater i denne sæson, hvilket gør, at vi hos Footy.dk tror på en hjemmebanesejr.

Kl. 18.00 på Brøndby Stadion går det løs, når ulvene fra Herning kommer på besøg. En kamp mellem to gode modstandere, hvor vi dog ser hjemmebaneholdet som noget stærkere end udebaneholdet.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Brøndby IF ligger på en foreløbig andenplads i slutspillet. De har på flotteste vis fået 52 point i 26 kampe. Efter FC København er de det bedste hjemmebanehold i ligaen, hvor man her har fået hele 27 point i bare 13 kampe. De er blevet fordelt ved tre uafgjorte resultater, to nederlag og hele otte sejre, hvilket har givet dem en hjemmebanemålscorer på 30-14. I de seneste 10 hjemmebanekampe i alle turneringer er det blevet til hele ni sejre og bare et enkelt nederlag mod FC Nordsjælland på 2-3.

Gæsterne fra Jylland ligger foreløbigt på en femteplads i slutspillet og var tæt på ikke at kvalificere sig til slutspillet. De er da også det femtebedste udebanehold i ligaen, hvor det er blevet til 18 point i 13 kampe. De point er blevet fordelt ved fem sejre, tre uafgjorte resultater og fem nederlag. I de seneste seks udebanekampe er det blevet til hele tre nederlag, ét enkelt uafgjort resultat og bare to sejre.

Sidst de to hold mødtes på Brøndby Stadion var i december 2016, og her løb Brøndby IF med sejren. Hjemmeholdet har faktisk vundet de seneste to indenbyrdes kampe på eget græs. Grundet Brøndby IFs kanon gode stime på hjemmebane og FC Midtjyllands tvivlsomme udebanestatistikker tror vi her hos Footy på en ettallet i dag.

Tip: 1
Odds: 2,05
Bookmaker: Betfair

Kampen spilles kl. 18.00 og kan ses på TV3+.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.