23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Bet med Betfair: Lyngby får point i Farum

Alka Superliga Fodbold 05.08.2016 - Silkeborg IF - Lyngby. Jubele ved 0 - 2 ved Kristoffer Larsen (Lyngby - 19) med pandebånd. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2016)

I aften skydes slutspillet i Alka Superligaen i gang, hvor første kamp er mellem FC Nordsjælland og Lyngby BK. Sidstnævnte har været sæsonens helt store overraskelse, og vi tror da også at de får point med hjem til Lyngby. For bare halvanden måned siden vandt de ude på Right to Dream Park.

Slutspillet begynder i aften i et ren sjællandsk opgør mellem FC Nordsjælland og Lyngby BK. Udeholdets utrolige og uforudsigelig sæson har virkelig gjort, at man ikke skal undervurdere dem. Vi tror her at nordsjællænderne ikke kan få alle tre point med hjem, men at det i stedet bliver en pointdeler eller en udebanesejr.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

FC Nordsjælland blev sjettepladsen i grundspillet og fik derfor lige nøjagtig den sidste plads til slutspillet i Alka Superligaen. Af de seks hold i slutspillet er de det dårligste hjemmebanehold, hvor det er blevet til 18 point i 13 kampe, hvilket svarer til fem sejre, tre uafgjorte resultater og hele fem nederlag. Det har givet dem en hjemmebanemålscorer på 23-21. I de seneste fem hjemmebanekampe har klubben vundet to kampe, stået en enkelt uafgjort og tabt to kampe. De to sejre var over AC Horsens og Silkeborg IF, hvilket begge er hold som er en del af nedrykningsplayoff. Det ene nederlag på hjemmebane var til netop Lyngby BK, hvor de tabte med 0-1 og kampen blev spillet den 17. februar, hvilket kun er cirka seks uger siden.

Lyngby BK er årets helt store overraskelse, og ligger på flotteste vis på en foreløbig tredjelads i mesterskabsspillet. De er også det tredjebedste udebanehold i ligaen, hvor det her er blevet til 20 point i 13 kampe. De er blevet fordelt ved seks sejre, to uafgjorte resultater og fem nederlag. Det har givet dem en udebanemålscorer på 16-15.

Da Lyngby BK for bare seks uger siden slog FC Nordsjælland på udebane og har bedre statistikker og er inde i en formidabel sæson, tror vi på at de får point i aftens opgør til et attraktivt odds.

Tip: X2
Odds: 1,72
Bookmaker: Betfair

Kampen spilles kl. 20.15 og kan ses på Canal 9.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.