23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Bet med Betfair: Målfattig landskamp i aften

Danmark-Montenegro Her ses Mathias Zanka Jørgensen. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2016)

Klubfodbolden er sat på pause og i stedet er der i denne omgang landsholdsfodbold. Danmark skal se om de kan sikre sig en billet til VM i Rusland i 2018, og i aften går turen til Rumænien. Begge hold har svært ved at score mål og har et solidt forsvar, så vi hos Footy tror på en målfattig affære.

Danmark skal i aften bevise om de har hvad der skal til, for at komme med til VM i Rusland 2018. En kamp mod Rumænien, med to jævnbyrdige hold, som vi tror bliver en lidt kedelig affære.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Rumænien ligger på fjerdepladsen i kvalifikationsgruppen, med fem point efter fire kampe. Det er blevet til én sejr, to uafgjorte resultater og ét enkelt nederlag. Deres målscorer er herved på 6-4 efter de første fire kampe. I alle turneringer har de kun vundet én ud af de seneste fem hjemmebanekampe, hvor det ellers er blevet til to uafgjorte resultater og to nederlag. Det er kun blevet til to scoringer for Rumænerne i de seneste fire hjemmebanekampe, og tre af dem har været under 2,5 mål. Generelt har holdet tendens til at score få mål og spille målfattige kampe.

Nogle af de samme tendenser kan findes hos danskerne, der ligger på en tredjeplads i kvalifikationspuljen, med seks point i de første fire kampe. Det er blevet fordelt ved to sejre og to nederlag. Dette har givet en samlet målscore på 7-5. I alle turneringer i de seneste 10 hjemmebanekampe har Danmark desværre kun vundet én enkel udebanekamp. Udover det er det blevet til tre uafgjorte resultater og hele seks nederlag. I de 10 kampe har danskerne kun scoret 10 gange, hvor fire af dem var i samme kampe. Det interessante her er dog at hele syv ud af de seneste 10 kampe er endt med under 2,5 mål.

Der er store tendenser for målfattige kampe hos begge mandskaber der mødes i aften. Hos Footy forudsætter vi at holdene spiller en meget taktisk og defensiv affære, hvor deres forcer ligger i forsvaret. Oddset på under 2,5 mål synes vi derfor er pænt betalt, taget sandsynligheden i betragtning.

Tip: Under 2,5 mål
Odds: 1,50
Bookmaker: Betfair

Kampen spilles kl. 20.45 og kan ses på Kanal 5.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.