28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Thomas Delaney: 2016 har været det bedste år i karrieren

New team member Thomas Delaney of the Bundesliga soccer club Werder Bremen in action during the first training session for the second half of the season in Bremen, Germany, 2 January 2017. Photo: Ingo Wagner/dpa

Mandag aften blev Thomas Delaney kåret som årets spiller i Superligaen i 2016, og den tidligere FCK-profilen indrømmer, at 2016 har været det absolut bedste år i hans karriere.

Ikke overraskende blev Thomas Delaney mandag aften tildelt prisen som årets spiller i Superligaen i 2016, og den tidligere FCK-profil og nu Werder Bremen-spiller indrømmer, at 2016 har været det klart bedste år i hans karriere.

Har 2016 været det bedste år i din karriere?

– Ja, uden tvivl. Det ville jeg nu også have sagt om 2015, men det er heldigvis gået den rigtige vej hele tiden, og jeg er blevet endnu stærkere hele tiden, siger Thomas Delaney til Footy.dk umiddelbart efter prisoverrækkelsen til Dansk Fodboldaward i Horsens.

Selvom Thomas Delaney fik den fornemme pris som årets spiller i Superligaen anno 2016, så er han langt fra færdig med at lægge på i sit spil, føler han selv, og han er glad for, hvordan starten har været i det tyske.

– Det er jo første skridt, for jeg har jo altid gerne ville prøve andet end Superligaen, og det er første etape. Jeg er rigtig glad for den start i Tyskland. Pointmæssigt en svær start, men spillemæssigt har vi egentlig gjort det godt hele vejen igennem, så jeg er ret glad for, hvor nemt det har været, afslutter Thomas Delaney overfor Footy.dk.

Thomas Delaney var også nomineret til prisen som årets mandlige fodboldspiller i 2016, men den pris løb landsholdskammeraten, Kasper Schmeichel med.

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.