24042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Kina AFVIST: Barca-stjerne blev tilbudt denne GIGA-kontrakt

(Top from L) Barcelona's German goalkeeper Marc-Andre Ter Stegen, Barcelona's Argentinian defender Javier Mascherano, Barcelona's French defender Samuel Umtiti, Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic, Barcelona's midfielder Sergio Busquets and Barcelona's defender Gerard Pique and (bottom from L) Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi, Barcelona's Brazilian forward Neymar, Barcelona's midfielder Andres Iniesta, Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez and Barcelona's defender Jordi Alba pose before the UEFA Champions League football match FC Barcelona vs Manchester City at the Camp Nou stadium in Barcelona on October 19, 2016. / AFP PHOTO / LLUIS GENE

Kinesisk fodbold er for en gangs skyld blevet afvist – denne gang af en Barca-stjerne.

Læs også: Mourinho: Derfor gav jeg Rojo en banan midt under kampen

Barcelona svømmer i stjerner, og derfor ville det ikke være overraskende, hvis den catalanske klub ville slippe nogle af dem fri. Der kan dog være begrænsninger, og i sær når man snakker om en stjerne som Andres Iniesta.

I følge The Sun har Andres Iniesta afvist de kinesiske millioner, for at blive i sin barndomsklub. Han blev angiveligt tilbudt en stor kontrakt, som ville give ham 600.000 pund om ugen.

Læs også: Ajax skånede Boilesen og gav ham diskret gave – så ligeglad er FCK’eren med det

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.