31032017
[facebookall_login]
Delt (0)

Dansk EM-vinder fik ny medalje til awardshow efter tyveri

em 1992

En dansk EM-vinder har nu fået en ny medalje, efter hans første blev stjålet.

Læs også: Mourinho: Derfor gav jeg Rojo en banan midt under kampen

I dag ser vi den danske EM-vinder fra 1992, Morten Bruun, på Discovery Network’s kanaler hvor han er ekspert. Den 51-årige nuværende fodboldekspert fik den 14. marts stjålet den vigtigste del fra sin karriere – guldmedaljen, som han vandt med Danmark i 1992 ved EM.

Et år senere fik Morten Bruun sig så endnu en overraskelse – denne var dog mere positiv. Ved Dansk Fodbold Award-showet den 20. marts, fik Morten Bruun en ny guldmedalje, som han kunne tage med hjem. UEFA har reproduceret guldmedaljen, og det er derfor blevet muligt for Morten Bruun, at få en vigtig del af sin karriere hjem igen.

Læs også: Ajax skånede Boilesen og gav ham diskret gave – så ligeglad er FCK’eren med det

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.