24042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Match preview: Manchester City-Liverpool

Britain Football Soccer - Manchester City v Burnley - Premier League - Etihad Stadium - 2/1/17 Manchester City manager Pep Guardiola Reuters / Anthony Devlin Livepic EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Fire af kandidaterne til en plads i Top 4 er i aktion denne søndag, der rundes af med braget mellem Manchester City og Liverpool

Det strammer til i topstriden af Premier League. Den famøse kamp om Top 4, der giver kvalifikation til Champions League, intensiveres denne søndag eftermiddag.

Først skal Manchester United og Tottenham i aktion mod hhv. Middlesbrough og Southampton. Men det bedste, flødeskummen på lagkagen, gemmes til dagens tredje og sidste kamp.

Pep Guardiola og Manchester City skal forsøge at revanchere sig ovenpå det skuffende CL-exit mod Monaco, når Liverpool, der er ét point efter i tabellen, kommer forbi Etihad Stadium.

Anden halvleg mod Monaco var opløftende, men det manglede også bare efter en sløv indledning på kampen. Illustreret ved at City først formåede at ramme målet efter en times spil.

De lyseblå fra Manchester er stadig med i FA Cup’en, hvor man undervejs har været ude i omkamp, og spillede i løbet af sidste uge 0-0 hjemme mod Stoke i ligaen.

Så belastede kan Liverpool ikke siges at have været. Sæsonen har ikke budt på europæisk fodbold, og FA Cup’en er for længst et overstået kapitel for i år.

Til gengæld fik Jürgen Klopp og co. bugt med den dårlige stime mod de mindre hold i ligaen, da Burnley i sidste weekend blev besejret med 2-1 på Anfield.

Liverpool har hele tiden haft godt styr på de fem øvrige tophold. Efter dagens kamp har The Reds desuden overstået alle sine indbyrdes opgør med konkurrenterne.

De forudgående ni topkampe har resulteret i fem sejre og fire uafgjorte. Det første møde med Man City blev vundet med 1-0 på selveste nytårsaften på et kraftfuldt hovedstødsmål af Gini Wijnaldum.

Hollænderen har siden vist sit værd i de store kampe med scoringer mod Chelsea og Arsenal samt et forrygende oplæg til Sadio Mané i 2-0-sejren over Tottenham.

Wijnaldum har en ekstra vigtig rolle på midtbanen i fraværet af anfører Jordan Henderson, der fortsat døjer med en skade i foden. Desuden meldes Roberto Firmino og Divock Origi tvivlsomme.

Der er ikke noget nyt i, at Daniel Sturridge og Danny Ings er på skadeslisten, men udvalget af angribere må efterhånden give anledning til bekymring for Klopp.

Mulige start 11’ere

Man City: Caballero – Zabaleta, Otamendi, Stones, Clichy – Fernandinho, Yaya Touré – Sterling, Silva, Sané – Agüero

Liverpool: Mignolet – Clyne, Matip, Lovren, Milner – Lallana, Can, Wijnaldum – Mané, Firmino, Coutinho

Kampen starter kl. 17.30, og vises på TV3 Sport 2

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.