29032017
[facebookall_login]
Delt (0)

Blog: Der er virkelig ikke meget at komme efter, FCK!

Ajax Amsterdam's forward Kasper Dolberg (2nd L) vies with Copenhagen's midfielder William Kvist during the UEFA Europa League Round of 16, second leg football match Ajax Amsterdam vs FC Copenhagen on March 16, 2017 in Amsterdam. / AFP PHOTO / JOHN THYS

FC København røg i går ud af Europa League efter et nederlag på 2-0 ude mod Ajax. Det har fået Torben Aakjær til tasterne.

Bemærk, at denne blog dækker for forfatterens personlige holdning

Gårsdagens udklassering i en hollandsk heksegryde, satte en stopper for FCK`s europæiske eventyr i denne omgang, og den resterende del af sæsonen skal nu henslæbes på perifere steder rundt omkring i vort lille land, mod modstandere som Gregus, Matic og Pavlovic sikkert aldrig har hørt om. Det lyder trist, og det er forbandet trist, men sådan er vilkårene for de forsvarende og kommende Danmarksmestre, i det sæsonens eneste lyspunkter er når der spilles en smule europæisk, også selvom det er et hold fra Bulgarien, eller et sjældent set dårligt Ajax hold. Alt varmer i en kold tid, og spillerne kan nu drømme sig frem til efterårets europæiske kampe, hvilket skal være staklerne vel undt.

Rolig drenge, der er kun 6-7 måneder før det igen bliver sjovt at spille fodbold!

Den samlede Danske tabloidpresse har i større eller mindre grad forsøgt at skrige FCK`s sejre over senest Ludogorets, et hold der spiller i den Bulgarske Parva Liga, placeret som nr. 27 på UEFA ranglisten, op til noget nær et mirakel. Bemærk at Bulgariens bedste række er placeret under obskure ligaer fra Azerbaijan, Israel og ja selv Norge, hvilket vel sætter styrkeforholdet i relief, selv for de allermest tungnemme.

Ludogorets har, nogenlunde i lighed med FCK, et ældre mandskab, uden reelle større salgsobjekter, og den samlede sejr til FCK på 2-1 illustrerer vel meget godt ligheden mellem et par aldeles ordinære hold.

Ajax skulle have vundet LANGT større

Gårsdagens modstander Ajax, har først og fremmest en historik, som man kun kan beundre, men det nuværende hold og den nuværende Eresdivisie er vitterlig uhyggeligt langt væk fra 70èrnes niveau, og selv med 4 teenagere på holdet, heriblandt en 96èr og en 99èr i forsvaret, var de FCK overlegne i næsten alle spillets faser, og det var ironisk nok den tidligere Ajax anfører, nu reserve i FCK, Nicolai Boilesen, som var sit holds bedste spiller, hvilket han formåede at blive på 45 minutter. Ellers var det de unge Ajax spillere, heriblandt danske Dolberg, og holdets alderspræsident, Schøne, som styrede opgøret totalt, og slutresultatet 2-0 var minimum 2 mål for lidt, men en sejr er jo en sejr, så Bosz og CO er sikkert bedøvende ligeglade her efter kampen.

Pinagtige fejl

Det ærgerlige for FCK var nok ikke kun nederlaget, men mindst lige så meget måden det skete på, for man så undervejs pinagtige fejl udført af spillere der jfr. tabloid pressen skulle være blandt Suppedasens hotteste navne, men naturligvis ser man ikke fejlene så tydeligt når modstanderen hedder SønderjyskE eller Viborg, men et af de dårligste Ajax mandskaber jeg har set i min levetid, var simpelthen klasser over Danmarks markant største, rigeste og bedste klub, hvad de så end kan bruge det til!

Så selvom den bedste danske række er rykket flere pladser frem på UEFA ranglisten, ser det bestemt ikke ud til at niveauet er hævet, så nu kan Solbakken og CO sælge et par middelmådige spillere til sommer, og købe et par mindst ligeså middelmådige nye, og så gentager kunststykket sig igen og igen og igen og igen.

Spændende at se hvad tabloidpressen nu finder på!

Læs også: Ståle afslører næsten tre mega-salg

Læs også: Mourinho: Derfor gav jeg Rojo en banan midt under kampen

Læs også: Ajax skånede Boilesen og gav ham diskret gave – så ligeglad er FCK’eren med det

Læs også: Donnarumma er blandt Milans bedste spillere: Får denne ELENDIGE løn, der er den dårligste i HELE førsteholdstruppen

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.