28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Match preview: Juventus-FC Porto

Soccer Football - FC Porto v Juventus - UEFA Champions League Round of 16 First Leg - Dragao Stadium, Porto, Portugal - 22/2/17 Juventus' Gianluigi Buffon with FC Porto's Iker Casillas after the match Reuters / Miguel Vidal Livepic

Juventus har et fantastisk udgangspunkt forud for aftenens hjemmekamp, men FC Porto har tidligere på sæsonen vundet med 3-0 i Italien

Den tidligere Inter-spiller Alex Telles gjorde det bestemt ikke lettere for sit hold, da FC Porto tog i mod Juventus i de to holds første 1/8-finale på Estádio do Dragão.

Juventus var i forvejen favoritter til at nå kvartfinalen i Champions League, men blev hjulpet yderligere på vej, da Telles pådrog sig to gule kort på to minutter.

Den brasilianske venstreback burde endda have set direkte rødt ved advarsel nummer to, da Stephan Lichtsteiner blev savet midt over ude ved sidelinjen.

Lichtsteiner plejer ellers ikke at være bleg for at slå fra sig, men denne gang gik det udover ham selv. Porto måtte således spille mere end en time i undertal.

Alligevel gik der lang tid, før de italienske gæster fik hul på bylden. Det skete med små 20 minutter igen ved Marko Pjaca, der satte sidste fod på et ganske tilfældigt bandespil.

Senere scorede Daniel Alves til slutresultatet 2-0 efter et indlæg fra venstre side. Den tredobbelte CL-vinder spillede i øvrigt sin kamp nummer 100 i turneringen.

Det kan ikke afvises, at brasilianeren igen kommer til at løfte pokalen med de store ører. Juventus har i hvert fald været stærkt kørende under Massimiliano Allegri.

Først nåede ‘Den Gamle Dame’ helt til finalen, hvor Barcelona med netop Alves på holdet trak det længste strå. Og i sidste sæson skulle der et episk Bayern-comeback til for at eliminere Torino-klubben.

Porto skal tænke tilbage på, at man i kvalifikationen til turneringen slog Roma med 3-0 på udebane. Det hører dog med til historien, at romerne blev ramt af den ene udvisning efter den anden.

Men intet taler for, at Iker Casillas kommer til at trække sig sejrrigt ud af duellen mellem de to legendariske målmænd, der har Gianluigi Buffon i det andet ringhjørne.

Juventus har ikke tabt en Champions League-kamp på hjemmebane i fire år, og de er aldrig røget ud af en europæisk turnering efter at have vundet den første kamp på udebane.

Hjemme på Juventus Stadium har Buffon og co. i det hele taget blot en enkelt gang før lukket tre mål ind i samme kamp. Det ændrer en lårskade hos Giorgio Chiellini næppe på.

Leonardo Bonucci er i øvrigt taget til nåde efter en batalje med træner Allegri forud for det første opgør. Så det er på alle måder opad bakke for FC Københavns modstander i denne sæsons gruppespil.

Leicester City, der vandt gruppen foran Porto og FCK, skal i aftenens anden 1/8-finale forsøge at vende 1-2-nederlaget hos Sevilla til samlet sejr.

Mulige start 11’ere

Juve: Buffon – Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Alex Sandro – Marchisio, Khedira – Cuadrado, Dybala, Mandžukić – Higuaín

Porto: Casillas – Maxi Pereira, Marcano, Felipe, Layún – Danilo, André André, Óliver Torres – Brahimi, André Silva, Soares

Kampen starter kl. 20.45, og vises på TV3 Sport 1

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.