31032017
[facebookall_login]
Delt (0)

Bet med Betfair: AGF vinder i Randers

AGF - Brønshøj BK

I aften tager Randers FC mod AGF i Alka Superligaen. Randers FC er inde i en dyb, dyb krise, og det tror vi hos Footy at Aarhusianerne kan vende til deres fordel. AGF spiller til tider fornuftigt fodbold på udebane, mens Randers FC ikke har fået noget til at fungere, i de sidste adskillige kampe.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

I aften går det løs på BioNutria Park Randers, når AGF gæster Randers. Hjemmebaneholdet har tabt de seneste fem Superligakampe og har her en målscore på hele 0-10. En yderst dårlig statistik, hvor tre af de fem kampe har været på eget græs. De styrtdykker på nuværende tidspunkt igennem tabellen og vi tror at i aften ikke er nogen undtagelse. Lige meget hvilke formationer og taktikker de prøver lykkedes det ikke.

AGF har desperat brug for pointene i aften, og de kunne ikke møde Randrusianerne på et bedre tidspunkt. Aarhusianerne har i deres seneste fem udebanekampe fået syv point, hvilket gør dem til det fjerdebedste udebanehold i de seneste fem kampe. Det er her blevet til to sejre, ét enkelt uafgjort resultat og to nederlag. Deres ene sejr var den imponerende 0-1 sejr over selveste FC Midtjylland, mens den anden sejr blev en af de helt store sejre, hvor man slog AC Horsens med hele 1-5. I sidste kamp tabte de 1-2 på hjemmebane mod SønderjyskE, men de var spildominerende og viste at de godt kan spille fornuftigt fodbold.

På grund af Randers FCs forfærdelige formkurve og AGFs gode udebanestatistikker, synes vi hos Footy at oddset på en AGF-sejr er alt for højt til ikke at spille den.

Tip: AGF-sejr
Odds: 3,30
Bookmaker: Betfair

Kampen spilles kl. 18.00 og kan ses på TV3 Sport 1.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.