24042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Dagens double: Stor barca-sejr og Dortmund går videre

Barcelona's Brazilian forward Neymar (R) celebrates with Barcelona's Brazilian midfielder Rafinha after scoring during the Spanish league football match FC Barcelona vs Real Sporting de Gijon at the Camp Nou stadium in Barcelona on March 1, 2017. / AFP PHOTO / LLUIS GENE

I aften spilles der to store kampe i Champions League, når FC Barcelona tager mod Paris Saint-Germain og Dortmund tager mod Benfica. FC Barcelonas seneste stime samt deres hævntørst fra første opgør gør, at vi hos Footy tror på en storsejr. Dortmund er ofte et meget disciplineret og velspillende hold på hjemmebane, derfor tror vi på deres videre avancement.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

I aften tager FC Barcelona som sagt mod Paris Saint-Germain, hvor franskmændene spillede til perfektion og gav spanierne en afklapsning på hele 4-0. Vi tror dog at kampen i aften bliver en helt anden. For det første er FC Barcelona et helt andet fodboldhold når de spiller på Camp Nou og så er de fuldt motiveret på aftenskamp. De har ikke tabt en kamp efter deres nederlag i Paris. Seneste i weekenden blev det til hele 5-0 over Celta Vigo som ligger på en 10. plads. Det var en kamp hvor catalanerne spillede det spil alle ved de kan spille og kampen inden blev det til en 6-1 sejr over Sporting Gijon. For tre kampe siden slog de også Atletico Madrid med 2-1 ude på Vincente Calderon.

Barca er altså i storform og ud over det har Messi vist sig fra sin bedste side i de seneste kampe. Manden har været kampafgørende og har nærmest spillet til perfektion, hvor det er blevet til adskillelige mål og assists på det sidste.

Vi tror altså det er et Barca hold i storform som får en forholdsvis stor sejr over PSG. Vores bud på aftens storkamp er Barca -1.

I Dortmund – Benfica tror vi på at Dortmund overvinder portugiserne og går videre til kvartfinalen i Champions League. Tyskerne har været ubesejret i 18 hjemmebanekampe i streg, hvilket er yderst imponerende. Når de har den gule mur i ryggen og spiller på Signal Iduna Park spiller de ofte på et helt niveau, end når de er på udebane. Seneste blev det i weekenden til en 6-2 sejr over Leverkusen på Signal Iduna Park. Benfica har tabt to ud af de seneste fem udebanekampe, og de tre sejre har alle været med ét enkelt mål. Det tyder på at portugiserne ikke er overbevisende og vi tror på at deres tur til Tyskland bliver for stor en mundfuld for dem. Vi tror på at Dortmund går videre i aftens anden Champions League opgør.

Tip: Barca -1 og Dortmund går videre
Odds: 2,10 og 1,62
Samlet odds: 3,4
Bookmaker: BET365

Begge kampe spilles kl. 20.45 og kan ses på henholdsvis TV3+ og TV3 Sport 1.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.