29042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Match preview: Bayern München-Arsenal

Arsenal FC v Borussia Dortmund - UEFA Champions League

Arsenal har tidligere haft store problemer med Bayern München, men denne gang ser den tyske gigant mere skrøbelig ud

Champions League fortsætter ufortrødent i aften. I går aftes blev 1/8-finalerne sparket i gang med et brag, da Paris Saint-Germain tæskede FC Barcelona med 4-0.

Ved to tidligere lejligheder havde pariserne oplevet at blive sendt ud af netop Barca. Arsenal kan således håbe på en form for gentagelse i aften.

The Gunners møder nemlig de tyske mestre fra Bayern München, som London-klubben tidligere har haft sit hyr med i Champions League.

Arsene Wengers tropper er i det hele taget røg ud af 1/8-finalen de seneste seks sæsoner i streg. To gange var Bayern München stopklodsen.

Desuden mødtes de to mandskaber i sidste sæsons gruppespil, hvor kampen i München endte med en klar sejr på 5-1 til Robert Lewandowski og co.

Men til forskel fra de to tidligere exits har Arsenal denne gang fordel af hjemmebane i returkampen. Derudover ser Bayern ikke overbevisende ud.

Både i 2013 og 2014 satte tyskerne allerede tingene på plads i det første opgør på Emirates, men under Carlo Ancelotti har spillet ikke flydt.

Godt nok fører Bayern suverænt Bundesligaen, men i Champions League sluttede holdet kun på 2. pladsen i sin pulje, hvilket giver en lille fordel til Arsenal.

Aftenens værter mangler Jerome Boateng og Franck Ribéry, der er ude med skader, mens Xabi Alonso er tvivlsom med problemer i knæet.

Wenger må fortsat se bort fra to af sine midtbanefolk i form af Santi Cazorla og Aaron Ramsey, mens David Ospina får chancen på mål i stedet for Petr Cech.

Dagens anden 1/8-finale ser også ud til at blive lidt af et festfyrværkeri, når de forsvarende vindere af turneringen, Real Madrid, tager i mod Napoli.

Mulige start 11’ere

Bayern: Neuer – Lahm, Martínez, Hummels, Alaba – Alonso, Thiago, Vidal – Costa, Robben -Lewandowski

Arsenal: Ospina – Bellerín, Koscielny, Mustafi, Monreal – Elneny, Coquelin – Oxlade-Chamberlain, Özil, Sánchez – Welbeck

Kampen starter kl. 20.45, og vises på TV3+

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.