24042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Match preview: Paris SG-FC Barcelona

FBL-EUR-C1-JUVENTUS-BARCELONA-FINAL

For to sæsoner siden kunne FC Barcelona løfte Champions League-trofæet. Vejen mod en ny triumf begynder med aftenens 1/8-finale i Paris

FC Barcelona kan stort set stille op med ‘galla-holdet’, når jagten på endnu engang at hente trofæet med de store ører indledes mod Paris Saint-Germain i aften.

Javier Mascherano, der er ude med en skade i baglåret, er eneste fraværende fra det, man vil kalde den foretrukne startopstilling.

Det betyder, at pladsen i midterforsvaret ved siden Gerard Piqué vil blive indtaget af Samuel Umtiti, der således skal op i mod sine landsmænd.

Luis Enrique kan vælge hele 9 ud af 11 spillere, der for to år siden var med til at vinde Champions League-finalen med 3-1 over Juventus i Berlin.

Daniel Alves skiftede i sommer til netop Juventus, men derudover er det spektakulære Barca-mandskabs stamme fuldstændig intakt.

På vej mod finalen blev PSG kørt over i kvartfinalen. Pariserne tabte det første opgør hjemme med 3-1, hvor man allerede efter 20 minutter måtte se Thiago Silva udgå.

Denne gang når den braslianske midtstopper ikke engang så langt. Silva er nemlig blevet dømt ude af aftenens opgør med en lægskade.

Det betyder, at stortalentet Pascal Kimpembe kan få sin europæiske debut. Der kan man i den grad tale om at blive kastet for løverne.

Hjemmeholdets træner Unai Emery må derudover se bort fra den tidligere Barcelona-spiller Thiago Motta, der er smidt i karantæneboksen.

Begge mandskaber går ind til kampen med gode resultater i bagagen. Paris vandt i fredagskampen med 3-0 hos Bordeaux uden at få sved på panden.

Endnu lettere var det for FC Barcelona, der tævede sin kommende modstander i Copa del Rey-finalen, Alavés, med 6-0 på udebane.

Aftenens anden 1/8-finale står mellem Benfica og Borussia Dortmund. Der er returkampe om tre uger.

Mulige start 11’ere

PSG: Trapp – Aurier, Kimpembe, Marquinhos, Maxwell – Rabiot, Matuidi, Verratti – Di Maria, Cavani, Draxler

Barca: ter Stegen – Sergi, Piqué, Umtiti, Alba – Rakitic, Busquets, Iniesta – Messi, Suárez, Neymar

Kampen starter kl. 20.45, og vises på 3+

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.