29042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Sensationelt: Barcelona er i chok over, at deres ønskespiller afviser dem

RB PLUS: 14.09.2016, kl 06.00: Barcelona-stjerner indleder CL med målfest Lionel Messi og Neymar var i særklasse, da FC Barcelona indledte Champions League med 7-0 over Celtic med Erik Sviatchenko. Også Bayern München vandt stort. Barcelona's Brazilian forward Neymar celebrates a goal during the UEFA Champions League football match FC Barcelona vs Celtic FC at the Camp Nou stadium in Barcelona on September 13, 2016. / AFP PHOTO / LLUIS GENE

FC Barcelona havde udset sig en særlig spiller, men nu har han på det groveste afvist dem og i stedet bliver han i sin nuværende klub.

Efter Dani Alves’ afsked med FC Barcelona har højrebacken været et problem for klubben. De har endnu ikke fundet en oplagt afløser, og derfor havde den spanske storklub besluttet at hente den rutinerede kroatiske back Darijo Srna. 34-årige Srna har spillet i Shaktar Donetsk siden 2003, og han har nu udvist utrolig loyalitet ved at afvise Barcelona og i stedet afslutte sin flotte karriere i den ukrainske topklub.

– Jeg er glad for min beslutning. Jeg lyttede til mit hjerte og besluttede at blive i Shaktar. Jeg har truffet det rette valg, udtalte Srna til Football TV Ukraine.

LÆS OGSÅ: Utilfreds Sanchez blev udskiftet mod Swansea – nu har han smidt dette på Instagram

LÆS OGSÅ: Overblik: Her er de særeste trøjenumre i historien – dansker på listen

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Costa ikke i truppen til dagens kamp – nu har Chelsea hentet Premier League-angriber

LÆS OGSÅ: Dolberg afslører: Jeg har to store ønsker for foråret

LÆS OGSÅ: Danmarks frækkeste: Bendtners drønlækre ex-flirt viser sin vilde rumpe

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.