29042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Chokrygte: City missede Bayern-spiller – nu vil Guardiola give 170 millioner for Tottenham-reserve

Tottenham Hotspur's French goalkeeper Hugo Lloris (L) saves the ball from Manchester City's Argentinian defender Nicolas Otamendi (C) during the English Premier League football match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on February 14, 2016. / AFP / PAUL ELLIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Manchester Citys defensiv har været usikker i løbet af denne sæson, og nu har manager Pep Guardiola udset sig en noget overraskende spiller til at forstærke forsvaret.

Det drejer sig om Tottenhams forsvarsspiller Ben Davies, som kun agerer reserve i London-klubben. Det skriver The Sun, som forklarer, at Guardiola har tænkt sig at give waliseren en lignende rolle i Manchester City. Interessen i Davies er opstået efter, at City ikke formåede at hente Bayern München Holger Badstuber til klubben på en lejeaftale.

Tottenham-spilleren kan både spille venstreback og i midterforsvaret, hvor City har været uden anfører Vincent Kompany i det meste af denne sæson. Davies er altså udset til at være en fleksibel reserve, der kan bolstre defensiven og dække flere positioner. Pep Guardiola skulle være villig til at betale hele 20 millioner pund, svarende til 170 millioner kroner, for ham.

LÆS OGSÅ: Utilfreds Sanchez blev udskiftet mod Swansea – nu har han smidt dette på Instagram

LÆS OGSÅ: Overblik: Her er de særeste trøjenumre i historien – dansker på listen

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Costa ikke i truppen til dagens kamp – nu har Chelsea hentet Premier League-angriber

LÆS OGSÅ: Dolberg afslører: Jeg har to store ønsker for foråret

LÆS OGSÅ: Danmarks frækkeste: Bendtners drønlækre ex-flirt viser sin vilde rumpe

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.