28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

United vil forstærke forsvaret – vil byde på dette KÆMPE-talent

Football Soccer Britain - Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League - Old Trafford - 11/12/16 Manchester United manager Jose Mourinho Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Manchester United har været rygtet sammen med svenskeren Victor Lindelöf. Men nu er det en anden spiller, som United rygtes kraftigt sammen med. Det er stortalentet Dayot Upamecano fra Red Bull Salzburg, der er tale om.

Dayot Upamecano er blot 19 år, men alligevel tiltrækker han opmærksomhed fra storklubber som Juventus, Bayern München, Arsenal, Barcelona og nu Manchester United. United forbereder et bud på 7 mio. pund, men handlen kan blive svær. RB Leipzig og RB Salzburg har samme ejer, og derfor kunne det tænkes, at handlen ville gå mellem RB Salzburg og RB Leipzig i stedet for. Det skriver The Sun.

Upamecano har blandt andet fået to røde kort i de seneste syv kampe.

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.