28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Griezmann efter fantastisk 2016: Jeg er meget glad, men dette nager mig stadig

Football Soccer - Atletico Madrid v PSV Eindhoven - UEFA Champions League group stage - Group D - Vicente Calderon stadium, Madrid, Spain - 23/11/16 Atletico Madrid's Antoine Griezmann celebrates with team-mate Tiago after scoring their second goal. REUTERS/Juan Medina

Antoine Griezmann har haft et meget imponerende 2016, hvor han for alvor er brudt igennem som en international topangriber både i klub- og landsholdstrøjen, men franskmanden afslører nu, at der stadig er noget, der nager ham.

Antoine Griezmann har udtalt, at han overordnet set er glad for hvordan 2016 har udartet sig for ham på både klub- og landsholdsplan. Han har dog også afsløret, at særligt et nederlag stadig sidder dybt i ham. Der er ikke tale om nederlaget i EM-finalen, men derimod i Champions League.

– Det var virkelig hårdt i nogle dage efter begge, men selvom de begge var meget vigtige, var det Champions League, der gjorde mest ondt, fordi vi havde to uger til at forberede os til den, og man har de her billeder af, hvordan man vil fejre den med sine venner…og så tabte vi på straffespark, udtaler den franske angriber.

Er du en dygtig skribent? Så søg jobbet hos footy.dk

Mest læste på footy.dk

1. Chok-rygte: Brøndby henter tidligere fanfavorit tilbage
2. Brøndby troede ikke på ham – Nu er han den dyreste danske spiller i historien
3. Engang var han FCK- og landsholdsspiller: Satsede alle pengene og arbejder nu 12 timer på en fabrik
4. Efter vild stime: Storklub drømmer om Eriksen til januar
5. Blev droppet af Rennes: Nu vil denne gigantklub have fingrene i Ødegaard

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.