28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Agent: Stortalent tabt for Chelsea – Han vil ikke tilbage

Chelsea's Italian head coach Antonio Conte gestures on the touchline during the English Premier League football match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge in London on November 5, 2016. / AFP PHOTO / Glyn KIRK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Fodbold handler om kærlighed og det ser ud til at koste Chelsea en af deres helt store talent. Han er nemlig blevet forelsket i en anden klub.

Den 21 årige midtbanespiller Mario Pasalic er utrolig glad for sit lejeophold i AC Milan, hvor han langsomt har fået bedre fat. Den Chelsea-ejede kroat er så glad for den røde-sorte bluse, at han ikke ønsker at komme tilbage til Chelsea efter lejeopholdets afslutning.

– Han er forelsket i Milan, og det siger noget om, hvad Pasalic gerne vil. Han er åbenlyst klar over, hvilken rolle Milan spiller i fodboldens histore. Dere r en stor ære for ham at være en del af klubben, udtaler Psalics agent Marko Naleillic til MilanNews.

Tidligere har midtbanespilleren været lejet ud til Elche og Monaco.

Mest læste på footy.dk

1. Dolberg afslører: Derfor jubler jeg kun beskedent, når jeg scorer
2. Vild byttehandel i sigte: Mourinho vil bytte klasseangriber for Real-stjerne
3. David Luiz’ mor ydmyger Agüero – smider dette billede på Instagram
4. Bekræftet: Manchester United henter Dolberg-kammerat
5. Afsløring: Liverpool indskrev denne bizarre £1m-bonus i Balotellis kontrakt

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.