28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Ny Brøndby-tjekke efter 7-1 nederlag: Håber jeg kan blive her trods svær kamp

Superligakamp mellem FC Nordsjælland-Brøndby IF. FC Nordsjællands Andreas Maxsø, Stanislav Lobotka og Brøndbys Kamil Wilczek. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2016)

Brøndby har i dag meddelt, at den 23-årige tjekkiske venstreback Simon Falta er på prøvetræning i klubben indtil fredag. I dag var han i startopstillingen i 7-1-nederlaget i reserveholdskampen mod FC Nordsjælland.

Brøndby har længe haft et problem på venstreback, hvor højrebende Svenn Crone har indtaget pladsen i størstedelen af sæsonen indtil videre. Nu har klubben muligvis fundet en løsning på problem. Simon Falta, der er på kontrakt i den tjekkiske klub SK Sigma Olomuc i den næstbedste tjekkiske række, træner med på Vestegnen ugen ud, og allerede i dag var tjekken, der også kan spille længere fremme på banen, i aktion for Brøndby i en reserveholdskamp mod FC Nordsjælland, som Falta og co. tabte med hele 1-7.

– Det er lidt svært at sige, for det var en svær kamp derude. Jeg spillede venstre back. På klubholdet spiller jeg venstre wing og på landsholdet spiller jeg venstre back, så jeg kan spille begge positioner. Det er godt at være her. Det er et dejligt land og en dejlig by. Jeg håber, at jeg kan blive her. Jeg vil gerne spille mig til en kontrakt, udtaler Simon Falta til Brøndby-sitet 3point.dk

Er du en dygtig skribent? Så søg jobbet hos footy.dk

Mest læste på footy.dk

1. Dolberg afslører: Derfor jubler jeg kun beskedent, når jeg scorer
2. Vild byttehandel i sigte: Mourinho vil bytte klasseangriber for Real-stjerne
3. David Luiz’ mor ydmyger Agüero – smider dette billede på Instagram
4. Bekræftet: Manchester United henter Dolberg-kammerat
5. Afsløring: Liverpool indskrev denne bizarre £1m-bonus i Balotellis kontrakt

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.