28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Dolberg afslører: Derfor jubler jeg kun beskedent, når jeg scorer

Standard Liege goalkeeper Jean-Francois Gillet (L) and Ajax Amsterdam's Danish forward Kasper Dolberg (C) eye the ball during the UEFA Europa League group G football match between Ajax Amsterdam and Standard Liege in Amsterdam on September 29, 2016. / AFP PHOTO / ANP / Olaf Kraak / Netherlands OUT

Kasper Dolberg er på alles læber i øjeblikket, efter han er brudt igennem lydmuren i Holland og har banket mål ind på samlebånd.

Interessant er det dog, at man aldrig ser den danske angriber i vilde jubelscener, når han scorer, og nu har han forklaret hvorfor.

I et interview med det hollandske medie De Volkskrant afslører Dolberg, at der er en særlig grund til hans beskedne jubel, når han banker bolden i kassen. Ajax-stjernen er nemlig så meget i zonen, når han spiller, at han ikke vil hyles ud af den:

– Når jeg spiller fodbold, er jeg i en zone – selv efter et mål. Hvis jeg jubler voldsomt, så er jeg bange for at komme ud af zonen, inden vi har vundet. Først efter kampen tænker jeg “Okay, det var fedt”, afslører danskeren.

På trods af Dolbergs mange mål halter han stadig efter en anden dansker på topscorerlisten, nemlig Nicolai Jørgensen, der ligeledes har scoret mål efter behag i Æresdivisionen siden skiftet fra FCK i sommer.

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

246 Responses to "Dolberg afslører: Derfor jubler jeg kun beskedent, når jeg scorer"

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.