27032017
[facebookall_login]
Delt (0)

Storklub afslører: Vi forsøgte at hente Emre Mor, men kunne ikke

Emre Mor Dortmund trøje

Emre Mor er kommet godt i gang i Dortmund, men nu fortæller en sportsdirektør, at det dansk-tyrkiske kæmpetalent kunne have havnet i en stor traditionsklub.

Det er efterhånden blevet meget dyrt at hente unge spillere, og derfor havner stortalenterne i de største klubber. Det fortæller Ajax-sportsdirektøren Marc Overmars, som konstaterer, at prisen på teenagere er steget markant i de seneste år.

– At købe unge spillere fra Skandinavien er blevet væsentlig sværere. De største klubber løber med dem alle sammen. Vi købte Eriksen for 11,25 millioner kroner og Viktor Fischer for ni millioner kroner. Nu er 60 millioner kroner ikke nok til en 17-årig svensk angriber (Alexander Isak, red.), udtaler Ajax’ sportsdirektør Marc Overmars ifølge tipsbladet.dk til De Telegraaf.

Overmars kommer med Emre Mor som eksempel på prisstigningen. Den hollandske hovedstadsklub forsøgte allerede at hente Mor i hans unge år, men det lykkedes ikke, fordi en klub som Ajax ikke er i stand til at konkurrere med fodboldens største klubber prismæssigt.

– Vi jagtede Emre Mor helt fra, at han stadig var forholdsvis ukendt, men vi kunne stadig ikke konkurrere med de europæiske giganter, fortæller Overmars.

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

15 Responses to "Storklub afslører: Vi forsøgte at hente Emre Mor, men kunne ikke"

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.