29042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Takketale og vild billedcollage – Gerrard siger tak til alle

Soccer 2015: Liverpool vs. Tottenham Hotspurs FEB 10

Liverpool-legenden Steven Gerrard har for kort tid siden afsløret, at han stopper sin aktive fodboldkarriere, og derfor siger han nu tak til alle

Det er selvfølgelig altid trist, når en legende i fodbolden takker af, men tiden kommer for alle og enhver, og nu var det 36-årige Steven Gerrard’s tur.

Den mangeårige ‘Captain Fantastic’ for Liverpool-mandskabet var blandt andet med til at vinde Champions League-trofæet i 2005 efter 3-3 kampen mod AC Milan, hvor the Reds efterfølgende vandt på straffespark.

Englænderen takker alle for mange gode år, som professionel fodboldspiller.

Læs og se Gerrard’s tak til folket her:

Following recent media speculation surrounding my future I can confirm my retirement from playing professional football.I have had an incredible career and am thankful for each and every moment of my time at Liverpool, England and LA Galaxy. I feel very fortunate to have had the career I've had but none of it would have been possible without the support of so many people. Firstly, I would like to thank everyone at Liverpool Football Club. I am proud to have played for and captained Liverpool for so many years and to have achieved what we achieved during my time at the club. I was lucky to play alongside some great players and under some fantastic managers during my time at Anfield and would like to thank each and every one of them, as well as all of the backroom staff at the club for the fantastic support they showed me. I would like to say a special thank you to Steve Heighway, Dave Shannon and Hugh McAuley for believing in me when I was making my way at Liverpool and for giving me the platform to go on and fulfil my dreams. Thank you to the amazing fans of Liverpool, England and LA Galaxy for the incredible backing you have given me throughout my career. Your loyalty and support has meant the world. I would like to thank Struan Marshall, my agent throughout my career, and the team at Wasserman for all of their support over the past 18 years. I feel lucky to have had such a close group of friends that I have always been able to count and rely on throughout the course of my career. Thank you to all of you. Finally, the most important thank you; to my family. I cannot thank my Mum, Dad and brother Paul enough for their unconditional support over the years, it has meant everything to me. To my wife Alex and children Lily, Lexie and Lourdes, thank you for the constant love and support you’ve shown me. You’ve been there through the good times and the bad and without you nothing would have been possible. Thank you for everything. I am excited about the future and feel I still have a lot to offer the game. I am currently taking my time to consider a number of options and will make an announcement with regards to the next stage of my career very soon.

Et billede slået op af Steven Gerrard (@stevengerrard) den

Mest læste på footy.dk

1. Afsløret: Denne vilde ting sagde Ronaldo til Bale inden straffesparket i Madrid-derbyet
2. Griezmann mødte Ronaldo på ferie – gik hen til portugiserens bord og sagde følgende i kølvandet på EM-finalen
3. FCK sagde farvel til ham i sommer: Nu kan de tjene millioner på ham
4. Koke kaldte Ronaldo en faggot: Her er portugiserens brillante svar
5. Aubameyang smider billede op fra træning, hvor Emre Mor er langt fra imponeret over stjernen

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.