28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Dagens bet: NBA Preseason

Indiana Pacers v Miami Heat - Game 6

Endelig er optakten til NBA skudt i gang. Preseason er startet stille og roligt, mange af holdene bruger kampene til at indspillet de nye og unge spillere i deres trupper.

De forsvarende NBA champions fra Cleveland skal i nat forsøge at, forsætte den gode start ovenpå en solid først kamp imod Orlando Magic med 102 – 117. Jorden McRae spillede en rigtig god kamp hvor han fik 24 minutter på banen McRae lavede 20 points og 5 assister. McRae spiller i den kommende sæson hans første rigtige sæson. Han blev i 2014 drafted som nummer 54 i runde 2.

Det forventes at Cleveland starter som i sidste kamp. PF: Andersen, PF: Love, SF: James, SG: Liggins og SG: Shumpert.

Nerlens Noel og Jerryd Bayless er ude med skader for 76ers. 76ers har efter min mening heller ikke lavet nogle særlig vilde trades der skulle få dem væk fra bunden af ligaen som de efterhånden hvert år befinder sig i.

Cleveland har er meget stærkere truppe end 76ers og det tror jeg vi kommer til at se i denne kamp. Cleveland er startet solidt og i deres seneste kamp var de foran med 25 points efter 3Q og tog det stille og roligt i 4Q hvor de unge fik tid på banen. 76ers har ikke imponeret og forventer endnu en sæson hvor de hygger sig i bunden af tabellen.

Cleveland Cavaliers – Philadelphia 76ers
NBA – Kampstart kl 01:30 9/10
Tip – Cavaliers -5.0
Odds 1,83 hos bet365

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.