28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Dagens bet: Målfest i Tyskland

Dortmund's midfielder Andre Schuerrle (L) reacts after scoring during the UEFA Champions League first leg football match between Borussia Dortmund and Real Madrid at BVB stadium in Dortmund, on September 27, 2016. / AFP PHOTO / Odd ANDERSEN

Kan Bundesligaens mest scorede hold forsætte mål succesen? 3,2 mål i gennemsnit pr kamp.

Der er lagt op til en masse mål i dagens sene aften kamp i Tyskland. Leverkusen tager imod et godt spillende Dortmund hold som ligger på en 2 plads efter 5 kampe. Dortmund har forstærket sig meget offensivt til denne sæson der er blandet andet kommet flere stjerne spillere til klubben Andre Schurrle, Gotze og Dembele. Dortmund er det mest scorende hold i den tyske bundesliga denne sæson med 16 mål på kun 5 kampe. 4/5 kampe er endt med over 2,5 mål og det samme har Leverkusens kampe.

Begge mandskaber har en del skader op til kampen, men mange af dem er ude i lang tid så det burde ikke få den helt store betydning. Aubameyang er i topform med 5 mål i denne sæson og scorede også i Champions League. Leverkusen har også et par spiller som bare banker kasser ind Chicharito og Pohjanpalo med hver 4 kasser.

Leverkusen- Dortmund
Bundesliga – Kampstart kl 18:30
Tip OVER 2,5 mål
Odds 1,70

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.