31032017
[facebookall_login]
Delt (0)

Dagens bet: Målfest i Swansea og Las Palmas

Football Soccer - Manchester City v Real Madrid - UEFA Champions League Semi Final First Leg - Etihad Stadium, Manchester, England - 26/4/16 Real Madrid's Gareth Bale in action Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic EDITORIAL USE ONLY.

To mandskaber i topform skal udbygge deres føringer i toppen af deres ligaer. I dag har jeg fundet en double som jeg ser utrolig god værdi i. Begge hold har nogle af de bedste angribere i verden og jeg forventer de bomber deres hold mod endnu en sejr.

Manchester City har fået fornyet energi og det kan man uden tvivl se på deres spil. Sikker 1 plads med 5/5 sejr. City har scoret over 1,5 mål i alle Premier League kampe denne sæson, med den målscorer på 15:4
Swansea- Manchester City spillede imod hinanden tidligere på ugen i en cup kamp hvor det ende 2-1 til City. City stillede op i en 4-2-1-3 og både angrebet og midtbanen var helt ny. Derfor ser jeg utrolig god værdi i City til at scorer OVER 1,5 mål til odds 1,4

Real Madrid skal have en sejr i dag efter de skuffede helt vildt i sidste kamp imod Villarreal. Las Palmas er uden den Boateng på midtbanen, da han så rødt i sidste kamp. Real Madrid er bare flere klasser bedre end oprykkerne selvom de har spillet utrolig flot denne sæson. 4/5 af Madrids LaLiga kampe er endt med de har scoret over 1,5 mål.
Det forventes at Real Madrid starter med Ronaldo, Morata og Bale på toppen.

Swansea- Manchester City
Premier League – Kampstart kl 16:00
Tip – Manchester City scorer OVER 1,5 mål
Odds 1,40
+
Las Palmas- Real Madrid
LaLiga – Kampstart kl 22:00
Tip – Real Madrid scorer OVER 1,5 mål
Odds 1,28

Samlet odds 1,80 (bet365)

Eksta spil – Ronaldo til at scorer når som helst odds 1,70 (Nordicbet) giver kun 1,5 ved bet365

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.