31032017
[facebookall_login]
Delt (0)

Moyes overrasker alle: Denne forsvarsspiller er bedre som offensiv midtbanespiller

Britain Football Soccer - Sunderland - David Moyes Press Conference - Academy of Light, Sunderland Training Ground - 1/8/16 Sunderland manager David Moyes poses Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic EDITORIAL USE ONLY.

Sunderland-manager David Moyes har overrasket de fleste ved at sige, at en af hans forsvarsspillere faktisk er bedst som offensiv midtbanespiller

Sunderland-manager David Moyes insisterer på, at en af hans spillere er bedst som offensiv midtbanespiller, fremfor sin vante position i midterforsvaret.

Den udtalelse har fået de fleste med interesse i fodbold til at løfte øjenbrynene, da det ikke lige var noget man havde set komme.

Den tidligere Manchester United og Everton-træner mener nemlig, at Paddy McNair er bedst på 10’er positionen fremfor i midterforsvaret.

McNair scorede i går aftes to mål mod Queens Park Rangers, og sendte dermed Sunderland videre til fjerde runde i EFL Cuppen, og det har fået Moyes til at udtale sig om McNair’s kvaliteter.

– Der forelægger en misforståelse angående hans position. Han er en offensiv midtbanespiller – han spillede som dreng som en nummer 10.

Moyes har fremover tænkt sig at bruge McNair på midtbanen, selvom den 21-årige nordirer i hele sin professionelle karriere har optrådt i forsvaret.

Mest læste på footy.dk

1. FCM går van der Vaart-amok – sådan præsenterede de dagens startopstilling
2. Tidligere Brøndby-babe lader barmen flyde i poolen og viser bagdelen frem
3. Politi og ambulance tilkaldt efter vanvidskamp i Serie 2
4. John Arne Riise har angiveligt været i seng med denne ikoniske brystbombe – se hendes frække foto her
5. Billede: Burde Bendtner ikke score et par mål, før han kan tillade sig dette?

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.