28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Dagens bet: Spansk topbrag

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates with teammates after scoring during the Spanish league football match FC Barcelona vs Real Betis Balompie at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 20, 2016. / AFP PHOTO / PAU BARRENA

Barcelona tager iaften imod Atletico Madrid på Camp nou. Atletico har fået rette op på deres ellers dårlige start da man spillede 1-1 imod Alves i første kamp. Atletico har ikke lukket mål ind de sidste 3 kampe. Atletico er et godt solidt defensivt hold hele sidste sæson lukkede de kun 18 mål ind på 38 kampe 0,47 mål pr kamp i gennemsnittet.

Barcelona tre stjerne angriber Neymar, Suarez og Messi har til sammen scoret 9 mål i denne sæson i LaLiga. Sidste sæson blev det til 93 scoringer ialt fordelt på 38 kampe. De 3 stod for 93/112 Barcelona scoringer sidste sæson.

Barcelona virker som et hold der er i topform og kører alt over på deres vej tilbage helt til toppen, derfor har jeg spillet Barcelona til at scorer OVER 1,5 mål til odds 1,72

Barcelona- Atl. Madrid
LaLiga – Kampstart kl 22:00
Tip – Barcelona scorer OVER 1,5 mål
Odds 1,72 (Bet365)

Eksta bet – Messi til at scorer når som helst odds 1,90

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.