28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Lahm som Bayern-sportsdirektør? Her udtaler han sig om fremtiden

Bayern Munich players pose before the UEFA Champions League semi-final first leg football match Club Atletico de Madrid vs Bayern Munich at the Vicente Calderon stadium in Madrid on April 27, 2016. / AFP PHOTO / GERARD JULIEN

Phillip Lahm er en spillende legende i Bayern München, og den alsidige spillers fremtid kan muligvis fortsat ligge på Allianz Arena.

Phillip Lahms nuværende kontrakt med Bayern udløber efter afslutningen af 2018-sæsonen, hvor han vil være 34 år. Det forventes, at han stopper sin flotte karriere til den tid, og derfor har spørgsmålet om, hvad tiden derefter skal bruges på, meldt sig. Lahm har offentligt fortalt, at han diskuteret fremtiden med bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge.

– I sidste uge diskuterede jeg for første gang emnet med Karl-Heinz Rummenigge. Jeg har altid sagt, at jeg gerne vil blive hos FC Bayern, fortalte altmuligmanden til yahoo.com. Den udtalelse har fået i gang i rygterne om, at Lahm kunne være udset til at være Bayerns nye sportsdirektør. Den tidligere mand på posten, Matthias Sammer, forlod klubben i juni, og der mangler stadig en efterfølger på posten.

Hvorvidt Lahms samtale med formanden handlede om netop dette vides ikke, men der er vist ingen tvivl om, at Bayern-fansene gerne så deres elskede anfører blive i klubben.

Mest læste på footy.dk

1. Dansker udfordrer Akinfenwa: Her er de stærkeste spillere i FIFA 17
2. Balotelli sætter ild til Manchester-derbyet med billede, der ydmyger United
3. Sjovt billede: Her er Pogbas heatmap fra kampen mod Manchester City
4. Okore valgte alle disse syv udenlandske klubber fra, inden han skrev under med FCK
5. Video: van der Vaart smed trøjen efter hjemmebanedebut

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.