24042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Simon Kjær sikrede Fenerbahce point med scoring i sidste minut

Fenerbahce's Emmanuel Emenike (C) celebrates with his teammates after scoring a goal during the Champions League Third qualifying round game between Fenerbahce and Monaco at Sukru Saracoglu stadium on July 27, 2016, in Istanbul. / AFP PHOTO / OZAN KOSE

Simon Kjær sikrede Fenerbahce et point efter scoring i det 96′ minut.

Simon Kjær og Fenerbahce var favoritter ude mod Zorya, men var heldige med at hente et enkelt point i Ukraine.

Fenerbahce havde til aftenens opgør sat profiler som Robin Van Persie, Van der Wiel, Emmanuel Emmenike og Roman Neustädter på bænken, hvor andre havde fået chancen. Erstatningerne som Miroslav Stoch og Alper Potuk fik dog ikke grebet chancen, hvorfor de begge to blev udskiftet i 2. halvleg.

Midtbanespilleren Dmytro Grechyshkin bragte Zorya i front efter 52 minutter, og det så længe ud til, at stillingen ville holde hele vejen til slut.

Heldigvis for Fenerbahce ville danske Simon Kjær det dog anderledes, da forsvarsspilleren i det 6. tillægsminut fik udlignet for tyrkerne, der kan rejse hjem med et enkelt point i kufferten.

En skidt start for Fenerbahce, der sandsynligvis havde kalkuleret med tre point mod den formodede svageste modstander i gruppen. Zorya gjorde dog en god figur i kampen og fik understreget, at de altså sagtens kan drille de andre store hold i puljen, der også tæller Manchester United og Feyenoord.

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.