28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Dagens bet: Chelsea skal frem i offensiven

Chelsea's Brazilian-born Spanish striker Diego Costa (C) clashes with West Ham United's Spanish goalkeeper Adrian during the English Premier League football match between Chelsea and West Ham United at Stamford Bridge in London on August 15, 2016. / AFP PHOTO / Justin TALLIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Vigtig kamp for begge mandskaber. Chelsea vil gerne hænge på i toppen og Swansea skal have rettet op på den dårlige sæson start. 3 vigtige points for begge hold

Chelsea er kommet rigtig godt fra start i Premier League med 3 sejr ud af 3 mulige. Swansea startede sæsonen godt, men har efter 3 kampe kun vundet en kamp og tabt 2. Begge kampe hvor de tabte lukkede de 2 mål ind. Chelsea har et utrolig godt sammen spillet mandskab hvilket man også kan se på deres indkøb i denne sæson.

Swansea har forstærket sig med følgende spillere til denne sæson Fernando Llorente (Sevilla), Borja Baston (Atl. Madrid), Alfie Mawson (Barnsley). og Chelsea har købt Marcos Alonso (Fiorentina), Eduardo (Din. Zagreb), David Luiz (PSG). Chelsea har en stræk offensiv med masser fart på kanterne.

Jeg har valgt at spille Chelsea til at scorer 2 mål frem for over 2,5 mål i hele kampen da det godt kan blive en kamp der starter stille ud, drømme scenarie er at Swansea kommer hurtigt foran, men Chelsea har et stærkt forsvar så en 2-0 sejr er meget realistisk og i fodbold er 2-0 sejr ofte den farligste føring da holdet ofte bare pakker sig og den slutter 2-0 derfor har jeg spillet Chelsea til at scorer OVER 1,5 mål

Swansea- Chelsea
Premier League – Kampstart kl 17:00
Tip – Chelsea scorer OVER 1,5 mål
Odds 1,66

Få flere gode odds hos www.oddsprofit.dk

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.