29042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Konflikt i Real: Bale truer med skifte

529414999, Cristiano Ronaldo

Gareth Bale er i forhandlinger med Real Madrid om en ny kontrakt, men de to parter er utrolig langt fra hinanden, hvilket kan betyde Bale-exit.

Forskellen mellem Real Madrids forslag og Bales ønske er stor, så stor at den har skabt en intern konflikt parterne imellem. Der spekuleres nu i en mulig Bale-exit, hvis ikke de økonomiske krav opfyldes.

Sunday Express kunne tidligere bekræfte, at forlængelsen var i hus, men det er langt fra tilfældet. Eftersigende skulle hovedstadsklubben nægte at betale waliseren mere end 10 million euro om året (74.5 mil. DKK). Selv kræver Bale intet mindre en 17 millioner euro, hvilket er 1 million mindre en Cristiano Ronaldo. Udover de 17 mil. euro bør Real ifølge Bale også indskrive diverse variabler som individuelle- og holdpræstationer.

Bales agent Jonathan Barnett ønsker ikke at spilde tide og lægger derfor pres på Madrid-klubben. Han nævner, at Manchester United skulle være yderst interesseret og desuden vil tilbyde Bale 20 millioner euro for en sæson.

Mest læste på footy.dk

1. Bombe i Real: Holdkammeraterne er utilfredse med Bale
2. Billede: Brøndby-stopper har fået nogle seriøst store arme
3. Zlatan-agent: Manchester United var ikke førsteprioriteten
4. Griezmann: Jeg forlader kun Atletico, hvis…
5. Forfærdelige United-nyheder: Mister formentlig stjerne i fem uger

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.