29032017
[facebookall_login]
Delt (0)

West Hams trøjesponsor grovmobber Antonio efter han blev kørt rundt i manegen

Chelsea's Brazilian-born Spanish striker Diego Costa (R) celebrates with Chelsea's Italian head coach Antonio Conte (C) after the English Premier League football match between Chelsea and West Ham United at Stamford Bridge in London on August 15, 2016. Chelsea won the game 2-1. / AFP PHOTO / Justin TALLIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Eden Hazard og de øvrige Chelsea-stjerner havde næsten fri leg i Antonios side af gårsdagens Premier League-kamp mellem Chelsea og West Ham. Det har fået West Hams trøjesponsor til at understrege, hvor ringe højrebacken var.

Antonio er normalt en offensivspiller, men Slaven Bilic har praktiseret ham på højrebacken. Han blev dog kørt rundt i manegen af Eden Hazard, mens han tilmed begik et straffespark, efter han selv fejlede stort i starten af anden halvleg.

BetWay, der er West Hams trøjesponsor, understreger, hvor ringe præstationen var, mens de beder om, at dette ‘Antonio-på-højreback’-eksperiment snart skal slutte.

Footy.dk søger skribenter! Er det noget for dig eller en du kender?

Mest læste på footy.dk

1. Juventus tvunget til at købe dyrt hus til Pogba
2. Er van der Vaart overvægtig? Se billederne her og vurder selv
3. Leicester tæt på mega-aftale, der koster dem 200 millioner kroner
4. Officielt: Monaco fritstiller stjernespiller
5. Van der Vaart får dette nummer i FCM

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

9 Responses to "West Hams trøjesponsor grovmobber Antonio efter han blev kørt rundt i manegen"

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.