26042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Match preview: FC København-APOEL

FC Midtjylland - FC København, Alka Superliga, MCH-Arena, Herning : Fcks spillere fejrer sejren , her FCKs Thomas Delaney (C)

APOEL har flere gange gjort det onde ved danske hold. FC København skal forbi de enerverende cyprioter for at nå gruppespillet i Champions League

FC København kæmpet sig gennem 2. og 3. runde af kvalifikationen til det forjættede Champions League. Nu mangler kun en enkelt udfordring.

Der er bare et problem. For at nå gruppespillet skal de danske mestre nemlig overkomme et mindre kompleks ved at få ram på APOEL fra Nicosia.

Cyprioterne, der nu trænes af danskspanieren Thomas Christiansen, har flere gange ageret stopklods for danske klubbers færd mod landet af mælk og honning.

De seneste to års danske mestre, FC Midtjylland og AaB, fik begge kærligheden at føle mod det internationalt prægede mandskab fra solskinsøen.

FC København er da også selv blevet kogt i kedlen på det lille, men ekstremt stemningsfyldte GSP Stadium. Dette nederlag ligger imidlertid syv år tilbage.

Året efter imponerede Ståle Solbakken og co. alt og alle ved at nå helt til 1/8-finalerne, og det er sådanne præstationer, der nu jagtes på ny.

For at realisere denne drøm, skal københavnerne først sikre sig et fornuftigt udgangspunkt hjemme i Telia Parken før næste uges afgørende returkamp.

Den cypriotiske sæson indledes først på lørdag, hvorimod FC København for længst er kommet godt i gang med titelforsvaret med fire sejre og en uafgjort efter fem runder.

På vej til dette stadie af kvalifikationen har Byens Hold som bekendt slået badeholdet Crusaders samt de langt stærke rumænere Astra Giurgiu.

APOEL slog let walisiske The New Saints, men var i alvorlige problemer mod Rosenborg, som man ekspederede ud efter hele tre scoringer i overtiden.

Andreas Cornelius er igen klar for aftenens hjemmehold. Angriberen er i hvert fald med i den 19 mand store trup, som Solbakken har valgt at udtage.

Mulig start 11’ere

FCK: Olsen – Ankersen, Johansson, Zanka, Augustinsson – Verbic, Kvist, Delaney, Falk – Santander, Cornelius

APOEL: Waterman – Milanov, Astiz, Carlao, Alexandrou – Vander, Vinicius, Artymatas, Morais, Gianniotas – Sotiriou

Kampen starter kl. 20.45, og vises på TV3+

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.