29032017
[facebookall_login]
Delt (0)

Leicester tæt på mega-aftale, der koster dem 200 millioner kroner

RB PLUS Det utænkelige fodboldeventyr i Leicester- - Football Soccer - Leicester City v Swansea City - Barclays Premier League - The King Power Stadium - 24/4/16 Leicester City manager Claudio Ranieri celebrates after Leonardo Ulloa (not pictured) scores their third goal Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Premier League-mestrene fra Leicester er meget ambitiøse i deres jagt på endnu en angriber, for ifølge flere medier har de mødtes med en bomber, der også har været på blokken i Barcelona, Chelsea og Real Madrid. Prisen er 200 millioner kroner.

Leicester har ingen planer om at gå ned med et brag i den kommende sæson. De vil bibeholde deres plads i toppen af Premier League.

Derfor er de på vej til en af de større transfers. Daily Express skriver, at Leicester har budt 200 millioner kroner på Santos-angriberen Gabriel Barbosa. Buddet er blevet accepteret, og Leicester har allerede mødtes med spilleren, forlyder det.

Leicester har allerede forstærket sig med hurtigløberen, Ahmed Musa.

Footy.dk søger skribenter! Er det noget for dig eller en du kender?

Mest læste på footy.dk

1. Pogba har lige tweetet – og det forvirrer alle
2. Billede: Stinke-dyre Higuain er blevet en ordentlig tyksak
3. Latterlige Mourinho: Derfor skiftede jeg Mata ud igen
4. Pogba ydmyger engelsk medie, der påstår, han er i Manchester
5. Avis: ‘Tykke’ Nasri har fundet sin nye klub

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

4 Responses to "Leicester tæt på mega-aftale, der koster dem 200 millioner kroner"

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.