29042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Tottenham vil have lukket ung franskmand – Chadli mod Bundesligaen?

Lyon's French defender Christophe Jallet (L) vies with Marseille's French midfielder Georges-Kevin Nkoudou (R) during the French L1 football match Olympique Lyonnais (OL) vs Olympique de Marseille (OM) on January 24, 2016, at the Parc Olympique Lyonnais stadium in Decines-Charpieu, central-eastern France.

Tottenham har vind i sejlene efter en imponerende sejr over Inter i sidste testkamp. Tenniscifre og 6-1 stod der på måltavlen, da de 90 minutter var spillet. Men Pochettino pønser stadig på at forbedre en ellers i forvejen stærk trup.

Den unge franske kantspiller, Georges-Kevin N’Koudou, der til daglig huserer i Marseille er angiveligt ved at blive en lukket handel for den engelske topklub. Den 21-årige tekniker skulle have et prisskilt på 11 millioner pund hængende over hovedet.

Det kan desuden betyde, at den belgiske offensivspiller, Nacer Chadli, må søge nye græsgange inden sæsonstarten i Premier League.

Her melder Dortmund, som ellers har forstærket sig med flere spillere i dette transfervindue, sig som en seriøs bejler til den stærke belgier. Skulle dette blive tilfældet, så er der kamp om pladserne i storklubben, hvor Mario Götze, André Schürrle, den unge komet Ousmane Dembele og danskfødte Emre Mor allerede er bekræftet som offensive forstærkninger.

Footy.dk søger skribenter! Er det noget for dig eller en du kender?

Mest læste på footy.dk

1. Pogba har lige tweetet – og det forvirrer alle
2. Billede: Stinke-dyre Higuain er blevet en ordentlig tyksak
3. Latterlige Mourinho: Derfor skiftede jeg Mata ud igen
4. Pogba ydmyger engelsk medie, der påstår, han er i Manchester
5. Avis: ‘Tykke’ Nasri har fundet sin nye klub

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.