28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Officielt: West Ham finder pengepungen frem

andre ayew scores against liverpool

West Ham har længe været rygtet sammen med den ene og den anden spiller i dette transfervindue. Nu skulle der endelig være faldet nogle brikker på plads, da de har været på rov i en anden Premier League-klub

Andre Ayew, som havde en flot sæson i Premier League sidste år med 12 mål i 34 kampe for Swansea, er blevet købt af storsatsende West Ham for 20 millioner pund eller 175 millioner danske kroner, hvilket må takseres som en fornuftig handel for West Ham, der satser stort på at komme længere i Europa end sidste års fiasko.

Sidste år mødte West Ham de rumænske mestre, Astra Giurgiu, hvilket blev endestationen for The Hammers. De får i år igen fornøjelsen af samme modstander. Her er det mildest talt uacceptabelt, hvis man ikke kommer videre og i bestræbelserne på dette, så må ghanesiske Ayew siges at være en god forstærkning til en i forvejen bred trup.

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.